1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III (2013) XBOX360-PROTOCOL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 30, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL

    Info Gra działa OFFLINE

     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktoś próbował na lt 2.0?
     
  4. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak działa ,wyprzedam pytanie:wink: nie wiem czy ma CIV bo nie instalowałem gry na dysk,
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ihas 524b + lt3 działa instaluje się na hdd
     
  6. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma civa, nagrane normalna nagrywarka przepuszczone przez abgxa gra instaluje sie na dysku i chodzi z trickiem mp3
     
  8. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie na lt 2.0, nagrane na zwykłej nagrywarce z wgraną topologią 2.0 i trickiem mp3, gra normalnie się instaluje ale przy próbie uruchomienia wyskakuje "płyta nieobsługiwana"...
     
  9. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja nagrałem na LT 3.0 zwykłą nagrywarką, puściłem MP3 i działa i nic nie wywala. Dodatkowych zabezpieczeń nie ma.
     
  10. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    Czy da się grać w grę na konsoli XBOX Slim 4GB? Czy nie ma takiej opcji bo trzeba zainstalować grę na konsoli i nie da się uruchomić jej bezpośrednio z płyty?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie trzeba instalować na hdd możesz grać z płyty.
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jest już wersja PL ?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jest
     
  14. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    nagrałem ihasem płyta verbatim 4x i uruchamiam i zacina na aktualizacji a bez neta przy logo diablo 3 i **** Sad

    czyżby za szybko nagrywałem?

    wersja Diablo III_XBOX360-X360CLUB_RUS
     
  15. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witaj viktor,

    Dyskusja na temat wspomnianego przez ciebie wydania toczy się tutaj: http://xboxforum.pl/iso-10/diablo-iii-2013-xbox360-x360club-polska-wersja-jezykowa-174298/

    Wstawka z tego tematu również działa bezproblemowo "iHAS + LT+v3.0 + 2.0.16537.0 = 100% OK;"

    Pozdrawiam.

    [​IMG]
     
  16. Skeyba

    Skeyba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    nagrałem laptopowa nagrywarką z BurnerMAX v0.15 ale podczas weryfikacji jest kilka errorów, jakieś rady?
    jest sens wkładać to do xboxa?
     
  17. Skeyba

    Skeyba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    dobra, kupiłem ihasa i wszystko się nagrywa bez problemu, każda gra na esperanzach z carrefoura i na verbatimach tak samo 100% i z verify 100%. Także jak inni piszą że ihas najlepszy mają racje!
     
  18. qjaw

    qjaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin, Poland, Poland
    Witam, ja mam problemik taki, że z tym triczkiem mp3 działa, bez niego sie albo zacina albo brudna plyta, ale nie moge zainstalowac na HDD bo pisze ze brudna plytka :/

    I mam takie pytanie przy okazji, warto kupic nagrywarke zewnetrznam beda dzialaly gry czy e tam?? taką LiteOn eUAU108 lub taką LITEON eSAU108-114.
     
  19. Skeyba

    Skeyba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  20. lukasz_cichon1

    lukasz_cichon1 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płoty
    Jeżeli przepuściłem grę przez abgx360 to czy ja muszę po pobraniu również u siebie przepuścić? Pozdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum