1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III (2013) XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 2, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Diablo III XBOX360-X360CLUB
    [​IMG][​IMG]
     
    6 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kaktusr1

    kaktusr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pytanie za sto punktów, znając życie nie będzie weryfikacji tego relesu w abgx tak jak wszystkich gier PL czy jest bezpieczne granie w tą wersje z podłączoną konsolą do netu ? Oczywiście mówimy o wypaleniu na IHAS'ie
     
  4. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak wygląda kwestia dash update ? mam lt 2.0 i nie wiem czy aktualizować !?
    znając sprawe pewnie będzie wszystko ok ale prosze kogoś kto już oblukał sprawe o odp. :)
    pozdrawiam
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ryzyko zawsze jest, nawet jeśli będziesz miał pełną weryfikację :) Ja tam zamierzam trochę pograć na live.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ważne ,że jest grane po premierze, i ja nie czekam nigdy aż bedzię weryfikacja z abgx360 z bazy i gram 2lata na xbox live.
     
  7. george193

    george193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Działa wam ta wersja? Bo ja wypaliłem już 2 Verbatimy i caly czas to samo tzn. instalacja staje na około 40% z płyty sie nie odpala.
     
  8. wirszews

    wirszews Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radzymin
    Dziaoa wysmienicie. Weryfikacja 100% instalacja bez problemu.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czym nagrywasz i gra przechodzi weryfikacje po nagraniu?
     
  10. george193

    george193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Tak przechodzi weryfikacje. Nagrywam nagrywarką z Lenovo y580 + BurnerMax Payload Tool jak dotąd nie miałem problemu z żadną grą a już naprawdę sporo tytułów nagrywałem.. Płyty Verbatimy
     
  11. wagner

    wagner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszałkowo
    problem identyczny co george193 , wypalane na verbatim x4 , liteon 124 b z BM, abgx itp.Przy instalacji 33% lub 45 % tekst o szmacie ...weryfikacja bez problemu...
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    laser może siadać w konsoli albo w nagrywarce ;p
     
  13. wagner

    wagner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszałkowo
    problem identyczny co miałem w Splinter.Cell.Blacklist od DIAZEPAM ale już od UNLIMITED było ok,nie mam już k...a siły
    nagrywarka ma pół roku, konsola parę lat...
     
  14. owerr

    owerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, przeskanowałem gre abgx360 wszystko bez błędów, następnie nagrałem grę w imgburn z prędkoscia 2,4x, do tego opcja truncate, gra nagrała się bez błędów, a po włozeniu do xboxa pojawia się komunikat z nieobsługiwaną płytą. Próbowałem również trick z MP3 ale niestety to również nie pomoglo... Co w tej sytuacji robić? Nagrać jeszcze raz tą wersję którą mam, czy ściągnąć jakąś inną? Z góry dzięki za pomoc.
     
  15. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może macie .iso z jakiejś zrąbanej wstawki?
    Ja nagrałem 4x truncate, gra się instaluje w 100% i działa.
     
  16. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak się składa, że ja mam lt 2.0 i też puszczam przez abgx, po czym dogrywam topologię 2.0. "Nieobsługiwana płyta" wyskakiwała mi przy angielskiej wersji, na dniach spróbuję z tą polską.
     
  18. owerr

    owerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po zmianie topologi za pomocą Xbox Backup Creator gra chodzi wyśmienicie. Wielkie dzięki za pomoc :)
     
  19. george193

    george193 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Jak nagrywaliście pod LT 3.0 to przepuszczaliście przez abgx'a czy nie? Pytam bo w bazie abgx'a nie ma zweryfikowanego tego obrazu.
     
  20. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Z tą wersją jest wszystko ok. Ci którzy mają problemy niech nagrają jeszcze raz albo znajdą jakieś inne źródło do ściągania.
     
  21. Sebat

    Sebat Banned Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy spotkał się ktoś z problemem zacinającej się konsoli podczas ładowania w trybie offline coop? Za każdym razem kiedy próbuję zagrać z kolegą na jednej konsoli, tworzymy postacie, wybieram poziom trudności, ładuję się, pojawia się ikona autozapisu i po chwili konsola przestaje odpowiadać. Dodam tylko, że dzieje się tak wyłącznie w coop z wyłączonym internetem (solo grać można).
     
Wczytywanie...

Poleć forum