1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III a postać z X360

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez wojek_gacek, Sierpień 22, 2014.

  1. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Witam was mógłby ktoś odpowiedzieć czy da się w jakiś magiczny sposób przenieść postać z X360 na Xbox One ? Wiem że save-u nie przeniosę ale może postać jest zapisana na serwerach Battle.net-u jak w przypadku BF4 było.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, na 360 dajesz export a potem na xo import, 30 sekund roboty :p
     
  4. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
  5. diablo500

    diablo500 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żeby nie rozpoczynać nowego tematu, mam D3 wersję ANG i bylo ok wszystko, dzisiaj zainstalowałem preview update i ustawiłem język PL konsoli. I po uruchomieniu D3 widzę jakieś dziwne "klatkowanie" postaci gdy się rusza, takie jakby ścinki lub lagi? Nie wiem o co chodzi, ma ktoś podobnie ? Jest to bardzo wyraźne, jakby gra chodziła z 24kl/s.
     
  6. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Ja właśnie zauważyłem ze postacią tak dziwnie szarpie jak sie biega :/
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    wina Pl? na ang śmiga, małe spadki fps miałem tylko przy dużych zadymach, calak bez problemu [​IMG]
     
  8. diablo500

    diablo500 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm czyli wygląda, że to przez zmianę regionu na PL.. jutro ustawie na UK i zobaczę czy będzie w porządku.

    EDIT:
    Po przestawieniu na UK wszystko ok
     
  9. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Właśnie czytałem, że ludzie się na to skarżą na forum bn. Ja diabełka na XONE (jeszcze) nie mam i ten problem trochę mnie odrzuca od kupna.
    Swoją drogą pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Ciekawe czy 5 września stanie się cud i wszystko będzie ok, czy jednak będzie wymagana łatka - a że dotyczy to Polaków, to nie wróżę szybkiej reakcji :p
     
  10. geometric77

    geometric77 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opolskie
    Też chcę kupić D3 na XO w najbliższym czasie. Wiadomo już co zrobić z tymi spowolnieniami? Bo nie chcę kupić gry i wkur**** się na starcie.
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    ale w moim przypadku to nawet spowolnieniem nie można nazwać , tylko tak dziwnie postacią szarpie
     
  12. diablo500

    diablo500 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już wolę grać w wersję ANG
     
  13. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    A właśnie - w polskim wydaniu jest język angielski, czy tylko RU/PL?
     
  14. diablo500

    diablo500 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. Asword

    Asword Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Wersja PL
    Lektor PL
    Wystarczy zmienić region na polska
    Zapraszam do gry Asword007
     
  16. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Potwierdzam, że problem z "szarpiącą" postacią występuje...
    I teraz ani tak, ani tak nie pogram - po rosyjsku niestety nie dam rady, a te szarpanie mocno irytuje, szczególnie po przesiadce z PS4, gdzie taki problem nie występuje i mam realne porównanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum