1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III na RGH resetuje konsole....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cichy86, Wrzesień 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. cichy86

    cichy86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Xbox Corona z RGH, Diablo III wersja PL po wrzuceniu przez FTP do konsoli przy próbie uruchomienia resetuje konsole.
    FSD wersja 3.0 775, Dashlaunch 3.08, Dashboard 16203,
    Wszystkie inne gry włączają się poprawnie.
    Iso przerobione na GOD i EXE bez znaczenia występuje ten sam problem.
    Sterowniki kinact i avatory dograne i puki co skończyły mi się pomysły....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pobierz inny obraz gry, np. po angielsku, przerób do xex, dograj spolszczenie i daj znać czy pomogło.
     
  4. cichy86

    cichy86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tez o tym pomyślałem i właśnie wrzuciłem wersje angielska nadal to samo...
    Chyba moja konsola ma uczulenie na diablo a nigdzie w sieci nie widzę aby ktoś miał podobny problem.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamięć podreczną w oryginalnym dashu
     
  6. cichy86

    cichy86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej w oryginalnym dashu ruszyło.
    Dzięki za pomoc temat do kosza.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum