1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III - przygarnę Guest Passa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MrDraiger, Maj 16, 2012.

  1. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Byłaby na forum, jakaś dobra duszyczka która obdarowałaby mnie takim passem? Swoją prośbę, umotywuję tym, że nigdy nie grałem w żadne Diablo (tak wiem, bluźnierstwo) a bardzo głośna premiera trzeciej części zachęca mnie do sprawdzenia tej gry, a okolicznością sprzyjająca jest właśnie ten system z guest passem, chciałbym sobie sprawdzić tę grę, czy na prawdę jest taka dobra, czy mnie wciągnie, jeżeli tak to kto wie, może pomyślę nad zakupem ? :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie liczyłbym na to, że ktoś Ci kod podaruje, a na allegro tego pełno za mniej jak 10zł. Sam chyba przeczekam miesiąc i za darmo bez kodu obadam diablosa i może do tego czasu serwery trochę się zluźnią :)
    Jeśli jednak znajdzie się osoba chętna do podzielenia się kodem to jestem 2. w kolejce :D
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Noo, wielkiej nadziei do otrzymania kodu nie przywiązuję, znajomi o ile już grają w gry, to ani myślą o kupnie oryginała, najprawdopodobniej będzie tak jak mówisz, że poczekamy ten miesiąc aż Guest Pass nie będzie potrzebny, jednak chciałbym już teraz zagrać, bo cały hype i mnie się udziela, a gra już pobrana i zainstalowana :)
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    "Klucz aktywujemy na swoim koncie Battle.net. Umożliwia on darmową grę w Diablo III do spotkania z Królem Szkieletów pod koniec aktu I." nie udostępnia całej kampanii
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to z allegro kupić 8zl to nie majątek:)
     
  8. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Ile czasu potrzeba na przejście tego 'etapu'?
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    około godziny, troche dłużej jak chodzisz po jaskiniach itp
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podobno to i w becie było a sama gra była prosta więc raczej powino dać skończyć.trial ile trwa wogule?
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Doskonale o tym wiem :)

    Po co płacić 8zł za coś, co mogę mieć za darmo, teraz, albo za miesiąc?

    A trial chyba nie ma ograniczenia czasowego, Diablo jako tako chyba nie ma otwartego świata (między aktami się nie przemieszcza dowolnie). Lvl jest ograniczony do 12 czy 13 jak dobrze pamiętam, i jak już pisano, można przejść tylko 1 akt, pewnie jak się go przejdzie już dalej nie można grać.
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    W becie było tak że wywalało Ci napis congratulations po ubiciu tego bossa i koniec. Limit był na 13 level. Przejście tego etapu zajmuje około godziny.
     
  13. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    A można go przechodzić wielokrotnie, czy tylko raz i koniec? :D
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Ile chcesz :) jak przejdziesz to możesz wybrać zadanie od którego zaczniesz grać
     
  15. kedzior07

    kedzior07 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może mi ktoś przedstawić jak wygląda sprawa z pobieraniem diablo 3 ? . Klienta można pobrać za darmo ? Czy jeśli mam np skopany DVD to mogę kupić grę i w środku znajdę kod pozwalający mi ją pobrać ?
     
  16. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Mam ten kodzik, ale jak go wklepuję to wywala błąd :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum