1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III RoS - Co potrzebne do gry online?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wysoczanin, Marzec 29, 2015.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wysoczanin

    wysoczanin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Jestem nowy i mam mały problem... Co jest potrzebne do gry online, gdyż nigdy nie grałem, a chciałbym zagrać z bratem w ww tytuł (poradnika żadnego nie znalazłem). Dodam, że mam przerobioną konsolę i kopię gry, a On ma oryginalną konsolę i oryginalną grę. Czy potrzebny jest jakiś kod, czy jakieś konto, czy Xbox live, czy będę potrzebował oryginał gry? Nie mam pojęcia a pytań sporo;/

    Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Konto na XBL i abonament lub trial gold.
     
    wysoczanin lubi to.
  4. wysoczanin

    wysoczanin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za pomoc!
    Żadnego konta battle net nie potrzebuję?
    "Kopia gry" się nada przy wykupionym XBL? ;)
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak
     
    wysoczanin lubi to.
  6. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Od siebie dodam ze jeśli sie połączy konto Xbox live z battlenetem to sie dostaje jakiś spoko item. :)


    Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
     
  7. wysoczanin

    wysoczanin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim!
    Temat do zamknięcia!:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum