1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo III: RoS problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xBox.Rlz., Styczeń 4, 2015.

  1. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wypaliłem Ultimate Evil Edition ihasem wszystko poszło dobrze, wkładam do napędu wszystko ok ale gra nie chce się zainstalować (staje na 49%) więc postanowiłem pominąć instalację. Gra się włącza i z pozoru wszystko jest tak, jak ma być ale problem następuje kiedy chcę włączyć 5 akt :/ Wybieram akt, zadanie i poziom trudności daję rozpocznij i niby to wczytuje na ekranie głównym jednak po kliknięciu kontynuuj 5 akt się nie ładuje i wraca do ekranu głównego z poprzednim aktem :(
    Próbowałem już zabić jeszcze raz Diablo, bo myślałem, że tak da radę ale po jego pokonaniu podchodzę do anioła i zatwierdzam, że chcę przejść do kolejnego aktu a tu nic się nie dzieje...
    Ktoś wie co może być nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pietas

    pietas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przeszla plyta verifity ?
    jak tak zdaza sie ze obraz zepsuty , przepusc przez abgx jak bedzie ok to obrazz inny sciagni assassins rouqe tak bylo na 6 % stawal zrobili reepak puzniej

    albo laserek juz ci niedomaga w konsoli i dobrze to nagrales 8,7 gb ?
     
  4. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płyta przeszła weryfikację bez problemu, obraz też jest sprawny... Mój znajomy nagrywał ten sam obraz i jemu działa więc może faktycznie laser. Spróbuję jeszcze raz zainstalować tym razem z plikiem mp3 na penie, zobaczymy czy coś da.
     
  5. pietas

    pietas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak u kolegi chodzi ten sam obraz to ok , na jakiej plycie wypalales ? z opc czy bez ?
     
  6. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wypalone na verbatimce z opc tak, jak w poradniku z forum.
     
  7. Qpencjusz

    Qpencjusz Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2014
    Posty:
    108
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    Mi np na platinumkach wszystko smiga

    [​IMG]

    Sproboj na platinum
     
Wczytywanie...

Poleć forum