1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DICE: „100 godzin by odblokować wszystko…”

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Jechu, Wrzesień 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    [​IMG]

    Z reguły takie przechwałki traktuję z przymrużeniem oka, jednak w tym przypadku można uwierzyć w to, co możecie przeczytać w tytule newsa. W Battlefield: Bad Company 2 odblokowanie wszystkiego sprawnym graczom zajmowało parędziesiąt godzin. W Battlefield 3 ma być inaczej...

    Jak poinformował na swoim Twitterze Alan Kertz z DICE:
    Mało czy nie, mi wydaje się to odpowiednią ilością czasu, gdyż grając po 2h dziennie zajmie to nam 50 dni. O ile szybko opanujemy grę. Tak więc, gratulacje DICE.

    źródło
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to i tak nic przy CoDzie, gdzie aby wbic wszytko trzeba najpierw dojśc do ostatniego prestiżu a później koksic każdą broń z osobna :)
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Gdyby tu liczyć każdą platynę przy broni to też pewnie zajmie to więcej, chociaż spodziewałem się, że odblokowanie wszystkiego zajmie więcej czasu.
     
  5. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    hmmm , zobaczymy te ich obiecanki
     
  6. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oby było co odblokowywać i po 1000h nie tak jak w BC2 to te bronie po 100h im wybaczę.
     
  7. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jak dla mnie to wystarczy ;)
     
  8. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    A jak dla mnie to mało. Powinno być chociaż dwa razy tyle, chociaż tak jak mówił Jechu, zrobienie platyny na każdej broni, pojeździe, gadżecie, czy nabicie maxymalnego levela zabierze o wiele więcej czasu ;)
     
  9. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W BC2, nabicie 50 lvla od 0 zajmowało najczęściej od 300 do 400h. Także na odblokowanie samych gadżetów i pierdół to odpowiedni czas wg. mnie. :)
     
  10. Don Joinciano

    Don Joinciano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    285
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biała Podlaska / Warszawa
    Według mnie też trochę mało. W Black Opsie potrzeba było ~200h na ~10 prestiż, a tych było 15 (przepraszam za porównanie QwerTaj, obiecuję że to pierwsze i ostatnie jeśli chodzi o te dwie gry :D). Niemniej jednak, po 100h gry będzie można grać dla czystej zabawy, bez zmartwień za ile leveli będziemy mieli daną broń.
     
  11. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Przecież Cię nie pogryzę :D

    Jak dla mnie odblokowywanie dodatkowych broni jest tylko dodatkiem, coś jak achievementy w Xboxie. I tak gram praktycznie jednym zestawem broni (po jednym dla każdego typu żołnierza), więc gram głównie, żeby grać ;)
     
  12. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Te odblokowywanie ma tyle trwać, bo dla każdej broni osobno trzeba wszystko zrobić, tj. lunety, tłumiki, itp.
     
  13. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    I tak pewnie wyjdzie jakiś "Short-Cut Bundle" za MSP, żeby to odblokować... ;)
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Możliwe, ale co to za frajda kupić sobie bronie, zamiast je odblokować :)
    To szybko będą iść te dodatki skoro przy tylu broniach ma to trwać 100h tylko.
     
  15. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Ja tam nie wierzę w żadne obiecanki od DICE, póki gra nie wyjdzie te słowa są nic nie warte, pokazali to nie raz.
     
  16. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak wiemy i jest to przesada 100 h to akurat w sam raz nie za długo nie za krótko.
     
  17. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    W BC2 wbicie 50lvl zajęło mi ok 270h. Jeżeli w BF3 będzie zajmowało to podobną ilość czasu to akurat zostaje 170h na dostosowanie broni i ulepszen pod kazda klase i zrobienie kilku platyn :D
     
  18. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie no nie jest źle 100 godzin na samo odblokowanie w bad company 2 samo odblokowanie wszystkiego zajeło mi ok 40-50 godzin także tu jeszcze raz tyle ;p.
    W zasadzie nawet szkoda że nie więcej bo po prostu teraz już aż tak nie mam takiej hmm... Podniety ? . żeby tak łupać jak kiedyś ale zazwyczaj codziennie na godzinkę wbije popykać ;p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum