1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diody na padzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzyb^, Luty 11, 2010.

  1. Grzyb^

    Grzyb^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Gram sobie dzisiaj w Lego Batman : The Videogame , przeszedłem level :yeye: i na padzie zaświeciły się diody koło Guide Button'a : Lewa górna i prawa dolna , za 0,5 sek zgasły i zapaliły się prawa górna i lewa dolna i tak w kółko (wyglądało to jakby się kręciły). Myślę sobie - fajne efekty świetlne :DD - zgasły(została lewa górna) i za 30 sek znów zaczęły się świecić na przemian i tak w kółko. Wyłączyłem pada , włączyłem i dalej ... Wyłączyłem X'klocka no i dalej... Czy te diody coś oznaczają :confused: ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Baterie masz slabe i w taki sposob pad to sygnalizuje.
     
  4. djezzer93

    djezzer93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Tak o ile dobrze wiem, że baterie w padzie ci się rozładowują ;P
     
  5. Vergil

    Vergil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    baterie ci padaja :p nie zaden fajny efekt :) bo jak grasz np w Gow2 przez neta i nie masz kabla to jest nie fajnie :)
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Rozładowywują się baterie, ale jeżeli nie masz orginalnych akumulatorów M$ to wtedy jest przekłamanie w poziomie baterii.
     
  7. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Baterie ci się w padzie rozładowują. Hehe efekty świetlne też fajne :) tylko nie polecam gry na rozładowanym padzie
     
  8. Grzyb^

    Grzyb^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Klocka kupiłem jakieś 2tyg. temu , ciągle mam oryginalne duracellki , pisze że mam 2 kreski na 4. W sumie to domyślałem się że to znak że się rozładowuje ale patrze 2 kreski to spoko. Temat do zamknięcia.
     
  9. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Baterie możesz sobie ładować w ładowarce do aparatu jak masz(ja tak robię) lub kupić akumlatorki za 20 zł : )
     
  10. krs.

    krs. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli za mało osób do tej pory napisała Ci co jest przyczyną, to napiszę i ja. Idź do sklepu, kup baterie/akumulatorki, wymień i graj, a nie męcz na forum.
    Widać, że się instrukcji nie czytało tylko od razu cisnąć, są efekty.
     
  11. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poki nie zamkniety temat a nie chcem nowego zakladac, to czy baterie dodawane do konsoli ( w tym przypadku elite) mozna ladowac ?
     
  12. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Nie, to baterie alkaliczne a nie akumulatorki.
     
  13. wojtas74

    wojtas74 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałcz
    ciekawi mnie czy Ty przeczytałeś instukcję cwaniaczku ;p to forum służy także do pomocy i informacji mi też czasem miga jak mam 4 kreski baterie duracell .
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. szugoba
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    610
  2. Kubaszej
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    8206
  3. Wicekroys
    Odpowiedzi:
    16
    Wyświetleń:
    1460
  4. Wicekroys
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1710
  5. tomaszek20061
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    536

Poleć forum