1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 2 Pójdzie?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez InPirats, Październik 23, 2009.

  1. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Jeśli piszę w złym dziale to przepraszam a jeśli w dobrym to proszę odpowiedzieć na moje pytanie.

    Po weryfikacji programem Abgx360 gry Dirt 2 dostałem taki rezultat:

    [​IMG]

    i teraz tak nie gram online więc gra mi pójdzie jak nagram ją na płytę?czy są jakieś błędy,że nie będzie działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  5. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bedzie dzialac, ABX naprawil obraz i mozna grac
     
  6. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    jak pomogłem to podziękuj to nie boli
    taka ikonka w prawym dolnym rogu posta ;p
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Mam jeszcze pytanie odnośnie gry NFS SHIFT nie chce tworzyć nowego tematu więc napisze tu wypaliłem gierkę na płycie Omega DVD+R DL Double Layer z prędkością 2x4 i po wypaleniu i weryfikacji płyty w ImgBurn są na płycie takie pliki:

    [​IMG]

    najbardziej mnie interesuje ten folder co zaznaczyłem w kółko na czerwono bo zawsze jak nagrywałem gry to były ino dwa foldery a teraz 3,czy wszystko jest ok?bo dopiero jutro będę miał możliwość sprawdzenia gierki.

    Proszę o odpowiedz.
     
  8. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Ponawiam pilnie prośbę o pytanie.Nie proszę się o warna pisząc drugiego posta pod drugim ale wcześniejszy post był napisany 1h temu.Więc proszę o odpowiedz na pytanie poprzednie.
     
  9. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko jest dobrze.Tak powinno być.Ten folder to UPDATE.
     
  10. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha ok bo faktycznie nagrałem teraz gre DIRT2 i też jest ten folder trzeci,wcześniej go nie było bo nagrywałem gry 2 wave.
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    to jest aktualizacja dasha
     
  12. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha ale ja nie mam dasha wgranego bo nie gram przez neta więc co nie pójdzie mi gra?przez tego dasha?
     
  13. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jesli gra sie nie bedzie chciala uruchomić to po prostu zainstaluj ten update :)

    P.S. Dasha ma kazdy uzytkownik xboxa 360 ;) Dashboard pojawia się po włączeniu konsoli
     
  14. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    a jak się go instaluje samo wyskoczy? bo ja mam ustawione tak,że wkładam płytę i sam xbox ją czyta i już gra się zaczyna do menu mnie nie przekierowuje.
     
  15. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz wrzucic na pena folder $SystemUpdate lub CD. Wsadzasz do konsoli,wlącz ją i cie tam juz pokieruje samo.
     
  16. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ale ja nie chce niczego wrzucać,chce po prostu grac w grę co mam zrobić,
     
  17. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra sie uruchamia? jak tak to nic nie wrzucaj.Jak się nie uruchamia i prosi o aktualizację to to MUSISZ uaktualnić dasha.Jak nie da rady z plyty z grą to oddzielnie j.w napisalem
     
Wczytywanie...

Poleć forum