1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 2 - uszkodzony save, ale tylko wg gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Davvido, Grudzień 31, 2009.

  1. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeniosłem już swoje dane do nowej konsoli (nie kopiowałem ich - po prostu podłączyłem dysk od tej zbanowanej). Naprawiłem profil wg jednego z tutejszych poradników. Na pierwszy rzut oka - wszystko ok. Niestety nie działa save z gry Colin McRae Dirt 2. Konsola go rozpoznaje, nie ma komunikatu o uszkodzeniu save’a, jednak sama gra po uruchomieniu prosi o założenie nowego konta gracza, a po próbie przełączenia na stary profil pojawia się błąd o treści „Save data corrupt”. Miałem ponad 80% - szkoda to wszystko stracić. Może macie receptę na naprawienie takiego save’a, albo w ostateczności moglibyście podzielić się stanem gry z ok. 70% - mógłbym się*jeszcze „jako tako zaklimatyzować”.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Save nie uratujesz ale ja mam 50% wiec nie wiem czy cie to ratuje
     
  4. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Save z Forza 3 też jest uszkodzony (oczywiście również tylko wg gry - sama konsola wykrywa go poprawnie). Zacznę od nowa przy okazji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum