1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 2 zacina sie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez paulos2009, Grudzień 17, 2009.

  1. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Witam, mam problem z gra Dirt 2 sciągłem gre od Uruk i gra normalnie sie włancza.Wciskam Start i zaczyna sie ładowanie i gra sie zacina nic sie nie da zrobic.Wszystko nagrało sie bez problemów.
    Daje screen z abgx360:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    jak to jest według ciebie bez problemu to jestem Św Mikołaj(Popatrz na błąd CRC) i już wszystko wiadomo.
     
  4. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Dziwne , tyle miał ,,Dziękuje" ze myslałem ze wszystko OK.
    dzieki
     
  5. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Da się naprawić jakoś ten obraz ??
     
  6. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagraj jeszcze raz, ewentualnie sprawdź czy hula u jakiegoś znajomego?
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    najlepiej to pobierz inny relases i powinno być wszystko ok
     
  8. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Karte graficzną lepszą kup :D A tak na serio, to szkoda płytki na nagrywanie jeszcze raz skoro obraz ma zły crc, ściągnij z innej wstawki, i sprawdź abgx'em i wypal na verbaitmkach
     
Wczytywanie...

Poleć forum