1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3 + aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelbizu, Czerwiec 9, 2011.

  1. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Witam.
    Po zainstalowaniu gry Dirt 3 na konsoli u ruchomiłem ją i wyskoczył komunikat o konieczności zainstalowania aktualizacji, aby móc grać w tą grę. Po zainstalowaniu tych aktualizacji cały wygląd strony powitalnej, wszystkie opcje uległy kosmetycznym zmianom. Gra dirt 3 oczywiście się uruchomiła i działa OK. Ale mam pytanie czy inne starsze gry będą dobrze chodzić na tej aktualizacji ??
    Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wszystkie gry dotychczas wypuszczone na 360 beda dzialac
     
  4. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    dzięki wielkie :) a Dirt normalnie rozwala
     
  5. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Nie bedzie ci działać 6 gier jezeli ich nie zpaczujesz (poczytaj o AP2.5) i nie wgrasz do napedu LT+. Te gry to Nfs hot pursuit, Ac Brotherhood, Cod black ops, Cod modern warfare 2, Fable 3 i Halo Reach. Jezeli wlożysz do konsoli którąś z tych gier bez spełnienia powyższych warunków to oflagujesz sobie konsole.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jeżeli masz ixtrime LT+ ,a resztę wg.postu wyżej to nic się nie zmieni.
     
  7. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jezeli mam LT 1.1 i zainstalowalem ten update to cos jest teraz nie tak ??
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak chodzą ci kopie to wszystko ok.
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Sprawdz na jakiejś grze - z tych :
    N4S hot pursuit, Ac Brotherhood, Cod black ops, Cod modern warfare 2, Fable 3 , Halo Reach.

    Jeżeli któraś nie działa musisz tylko nagrać ponownie.
     
  10. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    WItam juz niechce zakladac nowego tematu to napisze tu. Mam dirta 3 zainstalowalem go na dysk i jak chce zeby aktualizacja sie zainstalowala to wyskakuje blad ze nie moze odczytac plyty i zebym ja przetarl sucha szmatka i jest jakis blad na dole niewiem czy napisac
     
  11. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Spróbuj usunąć i odpalić z płyty, jak odpali to zainstaluj na dysk.
     
  12. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    nic nie dalo
     
  13. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
  14. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    ale ktos mi odp dzis
     
  15. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    niewiem czy to nie bd moj blad bo nie przepuscilem gry przez tego abx czy cos. bo jak zaakceptowalem ta aktualizacje to pierwsze kroki sie zainstalowaly konsola sie zresetowala i jak dalej chcialo sie aktualizowac to blad wyskoczyl i ****

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b65cfdb65.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3b0ce4793.html
    to wyniki abg
     
Wczytywanie...

Poleć forum