1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DiRT 3 - instalacja dwóch egzemplarzy na jedynym koncie, co z osiągnięciami?

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez Paster03, Maj 14, 2013.

  1. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Witam,
    Jakiś czas temu kupiłem DiRT 3 - podstawkę bez DLC, osiągnięcia wypadały tak szybko i przyjemnie, że teraz pozostały mi tylko te związane z DLC którego koszty kupując przez Marketplace są spore więc za 30 zł kupiłem nową edycję kompletną czyli podstawka + wszystkie DLC, problem w tym ze w pudełku były na kartkach kody na paczki aut a nie było na dwie dodatkowe paczki tras i rajdów - pewnie instalują się razem z podstawką. Wiec do swojej gry doinsralowałem tylko paczki aut. Moje pytanie polega na tym czy jak usune starego DiRT, zainstaluje nowego z edycji kompletnej i wrzucę mu stare Save do folderu to wszytko będzie działać? Czy np drugi raz będę musiał wbijać wszystkie osiągnięcia bo na XBL utworzy się drugi DiRT 3?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Osiagniecia save dzialaja. Roznia sie tylko tym jedna ma dcl druga nie. Stara z dysku xa skasuj nowa install i bedzie gralo.
     
  4. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    DiRT mam na PC, wystarczy wgrać tylko folder "savegame" który gra tworzy w moich dokumentach czy jest jeszcze jakiś ważny plik żeby to hulało?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Save . Jak orginal to nic wiecej. Tylko stata unistall nowa install i save skopiowac.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    To jeszcze tylko pytanie czy w takim razie stary egzemplarz mogę spokojnie komuś sprzedać? Nie będzie miał problemu z użyciem kodu który wklepuje się przy instalacji, czy gra jest już może "przypisana" do mojego konta?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Raczej nie. To sprawdz na innym kompie i juz
     
Wczytywanie...

Poleć forum