1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3 na wave 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez diarrhoea, Czerwiec 1, 2011.

  1. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy po zmianie wave w dircie 3 na wave 3, nie będzie problemu z odpaleniem go na Ixtreme 1.6 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tzn ?
    Mam b. starego dasha ;)

    Moja wersja dasha:
    D:2.0.8955.0 - K:2.0.8995.0
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tu musisz zupdatowac to tego 12xx65
     
  6. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gdzie znajdę tego dasha jeżeli mogę wiedzieć ?
    Jest gdzieś wrzucony ?
     
  7. Bartek_Kleban

    Bartek_Kleban Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    podłanczasz do internetu i sie update'uje. Tulko nie szperaj zbyt długo i nie graj na live'ie bo dostaniesz baniaka jak ja ;/
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podlaczsz sie do internmetu i kasujesz sobie przerobke

    ales mu polecil rozwiazanie
     
  9. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ściągnij z neta i zainstaluj z pendriva lub drugi sposób nagraj płytkę z jakąś gra która ma tego dasha (ale nie może mieć przerobionego wave) i zainstaluj z płytki z grą ;)
     
  10. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Program abgx360 GUI po spatchowaniu programem 360WavesPatcher gry dirt3 do wave 3 pokazuje takie błedy:
    Video crc not match!
    V0 crc not match!
    V1 crc not match!
    PFI crc not match!

    Koledzy co zrobić żeby odpalić ta gre na wave 3?
     
  11. maciejq

    maciejq Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co CI po zmianie wave wyzszego do nizszego jak wymagany jest nowy dash, a najnowszy czysci konsole z iextreme, trzeba wgrac nowy dash i przerobic konsole do LT 1.9.2
     
Wczytywanie...

Poleć forum