1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adriano94, Maj 29, 2011.

  1. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam, ściągnąłem , nagrał dirta jak każdą inną grę,
    ucieszony wkładam płytę do xklocka i po pewnym czasie
    (np na początku gry, lub po 2h grania) pokazuje mi
    problem w ktorym pisze coś w stylu płyta brudna blablabla
    , nagrałem kolejny raz i nadal to samo,
    i tu moje pytanie, w czym problem?
    jakaś wadliwa wersja gry? wadliwa nagrywarka? wadliwy laser w xboxie?
    coś czytałem o upgrade dasha na nowszy i że niektóre starsze xboxy mają problemy z odczytem
    mam nadzieje że to nie to, bo mam falcona z 2009.
    z Góry Dzięki . Adrian
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem z czego to sie bierze ale sam tak czasem mam...ale zazwyczaj jak włoże daną gre jeszcze raz to juz mi to nie wyskakuje...
     
  4. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    tylko ja włożę i 100 razy i dalej tak samo będzie, szlak mnie trafia bo gra naprawdę fajna , o tyle że specjalnie dla niej kupiłem kierownice ;]
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Daj komus te plytki na sprawdzenie. Jesli u kogos tez bedzie wywalal blad ze sciereczka tzn, ze nagrywara walnieta. Jesli wszytsko bedzie ok to znaczy, ze naped w konsoli siada.
     
  6. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ok jak sprawdze to napisze
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Na jakich plytach i nagrywarce wypaliles ta gre ?
     
  8. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nagrałem na TX i verbatinie obie do ****, jaką nie wiem no ale jakiś pewno szmelc, ale nagrałem juz z 40gier i wszytkie było ok, la noire smiga ładnie , a to non stop plyta do czyszczenia bla bla bla
     
Wczytywanie...

Poleć forum