1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DIRT 3 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez albinos, Czerwiec 27, 2011.

  1. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy aby zagrać w DIRT'a 3 muszę zaktualizowac konsolę ? i czy fakt ten jest jednoznaczny z wgraniem nowego firmware do napędu i utratą możliwości grania na kopiach zapasowych gier? jeśli tak się stanie to co muszę zrobić aby ponownie móc uruchamiać owe kopie. proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    wloz dirta 3 i aktualizuj to co wyskoczy. Ja tak wlasnie zrobilem- wszystko dziala super. to jest dash 12625.
    dalej bedziesz mogl grac na piratach.
    jeszcze nie ma gry ktora ma dasha ktory kasuje przerobke, dopiero takie gry beda wychodzily. nie podlaczaj sie do live to nie stracisz przerobki.
    gdybys jednak sie polaczyl z live (neta) - stracisz przerobke - wtedy idziesz do kogos kto przerabia konsole , placisz te 30-50zl za lt+ 1.9 i cieszysz sie gra dalej na piratach.
    pozdro
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrobiłem tak jak mówisz zaakceptowałem aktualizację ale zamiast tego pojawia mi sie informacja z kodem statusu 3151 - 0000 - 3000 - 0904 - 8007 - 0002. Myślałem ze może płyta zarysowana bądź coś nie tak zrobiłem ale 3 minuty wcześniej nagrałem ta właśnie płytę i przecież gra zainstalowała mi się na dysku. help..
     
  5. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    sory apropo tej przeróbki lt+1.9 czeba zanies w pewne rence czy jakos sie da przerobic bezwiekszego trodu??!!
     
  6. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na początek proponuje słownik poprawnej polszczyzny. jeśli tak samo zręcznie posługujesz się elektorniką jak słownictwem to proponuje bez większego trudu zanieść osobie która się na tym zna. a wracając samemu sciągłem tą aktualizację zaraz będę ją instalował i zobaczymy ,,czy mi konsola nie wybuchnie,,
     
  7. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ok. to napisz jak tam poszło!!?? i jak możesz to napisz czy wtedy działaja te gry z ap2.5
     
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zainstalowałem wyżej poleconego dasha i oto rezultaty... dirt działa i nawet ciekawa gra o ile można oceniać po 3 mninutach;p assasin : B nie działa niestety;/ modern warfare też nie;/ ale za to nfs: hot pursuit normalnie sie uruchamia. hmm i problem teraz taki czy jest możliwość żebym mógł uruchomić te gry? czy co mam w takim razie zrobić żebym cieszył się owymi tytułami?
     
  9. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a hot pursuit a moze ten nfs jest z wgranym patchem!!
     
  10. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    no widzisz : D ostatnio wlasnie zaraz po przerobce x'a wrzucilem dirta 3. zaktualizowalem i dalej juz znasz rezultat. gra swietna ale 2 misje ma bardzo bardzo bardzo przejeba**e trudne. jak pomoglem kluknij przydatne : D
     
  11. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiem nie mam hot pursuita. czytałem że teraz wystarczy tylko każdą grze przepuścić przez abgx 1.0.5 i powinny działać. jak myślicie?
     
  12. MistrzDzizas

    MistrzDzizas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    o ile dobrze pamiętam nie zadawałem pytania czy czytam dobrze czy źle tylko co mam zrobić by na nowo móc uruchamiać wszystkie tytuły. widocznie jak to określiłeś sam ,,źle czytasz,, i nie jesteś w ogóle kompetentny żeby udzielać na to pytanie odpowiedzi. dlatego tez proszę Was raz jeszcze forumowicze o odpowiedź.
     
  14. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    assassina creeda trzeba zpatchowac bo ma ap 25. wpisz w google "patchowanie gier z ap25" i tam znajdziesz jakis poradnik jak to zrobic (na tym forum takowy sie chyba znajduje nawet , ale wpisz w google). co do MW to nie wiem i ktos moze Ci pomoze w tej sprawie.
    Patchowanie zrobisz programem ppf-o-matic3 . ale jak juz pisalem , znajdz sobie poradnik :)
     
  15. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a to abgx360 tego odrazu nie robi gdy sprawdzam tym programem obraz iso?
     
  16. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    powróce jeszcze raz do tematu hmmm czyli jeśli teraz wklepie lt+ 1.9 na moją konsole to wszystkie gry beda mi działać?
     
  17. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    tak wszystkie , ale do czasu. potem za jakies pol roku beda wychodzily gry ktore beda na tych plytach ktore pomieszcza wiecej info a mniej zabezpieczen tj zabezpieczenia beda duzo mniej zajmowaly - np wizualnie - teraz zajmuja 1gb to potem beda na plycie zajmowaly 100mb ... tak wizualnie prosze sie nie czepiac. (nie pamietam jak te plyty sie nazywaly d*** cos tam)
    ale tak czy tak narazie wszystkie gry beda chodzily bez problemu. ale i tak zawsze przelatuj abgx'em a do gier ap25 patche dogrywac
     
  18. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jest gdzieś może lista gier z zabezpieczeniem AP 25? żebym wiedział która dodatkowo przerabiąc?
     
  19. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Fable 3
    AC B
    NFS Hot Pursuit
    i nie wiem czy nie Call of Duty ale nie chce Cie wprowadzic w błąd.

    tak wgl to wszystko masz tutaj (tj jak postepowac z grami z ap 2.5 - ale wystarczy ze abgx'em przelecisz i tam Ci wyskoczy czy gra ma ap 2.5 czy nie :))) )
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html

    Jak przelecisz abgx'em jakas gre i wszystko jest na zielono to smialo nagrywaj, jezeli cos jest na zolto a nie wiesz co oznacza ten tekst - to smialo klejaj screena calego logu z abgx (czyli to co jest zolte i iwszystko razem z tym zoltym - w dziale dla swiezakow - i tu Ci powiedza czy mozesz nagrac czy nie) , jezeli cos jest na czerwono tez rob screena i ludzie tutaj tez Ci powiedza , ale glownie jak cos jest czerwone to nie nagrywasz (GLOWNIE)

    Jezeli jakies jeszcze pytania - wal smialo. tez bylem zielony kiedys , a teraz odcien zieleni nieco zmienilem. <lol2> :D

    EDIT:

    Czyli reasumujac : jezeli w abgx wywali Ci komunikat :" AP25 replay sector is blank " to wtedy patchójesz (ó=u) gre z tamtym poradnikiem i ponownie przepuszczasz gre przez abgx i wtedy powinno byc wsyzstko ok - o ile dobrze zrobiles
     
  20. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    sory ze post pod postem ale 5x nie bede edytowal.

    Cod : black ops - robisz tak samo jak z grami z ap 2.5 ... wlasnie sobie przypomnialem ze ja ja nagralem bez patchowania i wywalilo mi czarny ekran (na lt+ 1.1).
    w sieci natomiast wyczytalem ze postepujesz z cod'em tak samo jak z grami z ap 2.5

    pozdro :)
     
  21. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzięki wielkie:) aż taki zielony nie jestem na konsoli siedzę od 2006 roku wiem jak się posługiwać abgxem i co znaczą żółte i czerwone teksty. problem wynikał z niewiedzy fakt ale przyczyną było to że 5 miesięcy temu moja konsola odmówiła posłuszeństwa i dopiero teraz kupiłem nową;p i ot co kilka miesięcy minęło a z wiedza w tyle że łooo hohoh dzięki wielkie życzę każdemu mniej takich niespodzianek;p a w razie kolejnych pytań już wiem gdzie mogę się odzywać
     
Wczytywanie...

Poleć forum