1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Xonee, Maj 24, 2011.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no wiec tak ... wgl nie wiem dzy dobry dzial ? ale ... ost sie mowi o tym nowym dashbordzie ktory kasuje flasha ... -.-" i mam pytanie czy DIRT 3 wymaga nowej aktualizacji ? czy jezeli tak to czy mi usunie flasha x 1.61 ?

    mam obraz z abgx ale za duzo sie nie znam widze tylko ze nie ma ap 25 .


    ??????????? FirePic


    prosze o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ach

    ach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ciderland
    Nie skasuje ci flasha i nie ap25,normalnie spaczuj na wave 3 i wypalaj.
     
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale po co mam pathowac ? mam 20 gier juz i ani jednej jeszcze nie patchowalem ... przeciez 1.61 obsluguje kazdy wave ? ;>
     
  5. ach

    ach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ciderland
    No to wypal i graj.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ix 1.61 obslguje do wave 4
     
  7. BoBeK606

    BoBeK606 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko powie mi ktoś jak wyłączyc te ****** linie pomocnicze w dircie te strzałki takie na ziemi jak jade to mi sam samochód zwalnia i w ogóle
     
  8. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    W ustawieniach przed wyścigiem musisz zmienić dificult ale wtedy trudno jest
     
  9. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    wlasnie mi lepiej jest wtedy.. to wkur*** jak sam hamuje samochod... jeszcze do zakretu 200m a on hamuje -.- wkurzajace
     
  10. VoyagerPL

    VoyagerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest możliwość wyłączenia tej linii, i jednocześnie ustawienia sobie własnego poziomu trudności. Wbijacie w singleplayer, dajecie bylejaki rajd, tam przed ruszeniem na odcinek specjalny wchodzicie w menu assists, tam w advanced settings i dajecie Dynamic Racing Line na OFF, a reszte ustawiacie według własnych upodobań. Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum