1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Wojtek230492, Czerwiec 14, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    witam wlasnie sciagnoleem dirta 3 i mam problem bo jak chce ja uruchomic to wyskakuje mi aktualalizacja jakas i niewiem czy mi to nie usunie ixtreme lT+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Trener

    Trener Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie powinno sie usunąć
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    mam dirta3 i spokojnie możesz grac na tej aktualizacji
     
  6. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem, że jest to aktualizacja do nowego dasha bo kiedyś aktualizowałem i potem musiałem LT+ wgrywać -_- Ale teraz raczej nie ma nowego IXtreme.
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie instaluj, konsola ci sie spali.
     
  8. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    smieszne ehhe


    WItam . Mam dirta 3 zainstalowalem go na dysk i jak chce zeby aktualizacja sie zainstalowala to wyskakuje blad ze nie moze odczytac plyty i zebym ja przetarl sucha szmatka i jest jakis blad na dole niewiem czy napisac
     
  9. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaki masz dashboard?
     
  10. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    2.0.12625.0 czy cos takiego teraz dokladnie nie pamietam. 13 niemam
    A teraz napisze co i jak bylo pierwsze kroki sie zainstalowaly i konsola sie zresetowala i dalej chcialo sie aktualizowac i juz nie szlo. odinstalowywalem i probowalem z plyty i tez duppa
     
  11. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wojtek230492

    więc tak, miałem ten sam problem z tym samym dashem i zainstalowałem aktualizację z pendrive'a, tyle że nie na nowszy dashboard, a na taki sam czyli 12625.
    zaktualizowało się bez problemu i Dirt 3 chodzi jak trzeba :) tobie też radzę spróbować takim sposobem.

    dashboard sciagnalem stad:

    Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12625.0 With Avatars Download
     
  12. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    no problem znikl dzieki wielkie a jeszcze jedno pytanie a jak jest z tym mowym mortalem cos gdzie czytalem ze on potrzbuje tego najnowszego dasha ale niewiem czy to prawda
     
  13. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tu ci niestety nie pomoge bo nie mam tej gry..
     
  14. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    spoko jeszcze raz dzieki
     
  15. og0n

    og0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podobny problem chciałem zrobić tak jak napisano w tym temacie jednak mam problem z wgraniem tego samego dasha poprostu konsola nie reaguje na pendriva z dashem. Ktoś jest wstanie mi pomóc?
     
  16. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Mi Dirt chodzi na dashu 2.0.12625.0 po spatchowaniu na Wawe 4 na IX 1.6
     
  17. og0n

    og0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez mam tego tego dasha i LT+, z tym że po włożeniu Dirta woła o aktualizacje na którą się zgadzam pierwsza część przechodzi (dokładnie jak u kolegi na pierwszej stronie) później się resetuje i wywala mi komunikat że nie można zainstalować aktualizacji płyty nie da się doczytać. Więc postanowiłem zrobić jak wyżej ponoć ponowne wgranie tego samego dashu 2.0.12625.0 do którego nawet jest link powinno załatwić problem, jednak gdy wrzucam go na pendriva( próbowałem na fat 32 i samo fat) nic się nie dzieje na filmiku konsola sama wykrywała dash z pena, a u mnie nic się nie dzieje może ktoś wie jak sobie z tym poradzić?
     
  18. Nicina

    Nicina Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam dirta 3 i chciałem sobie go nagrać na cd i pograć na xboxie ale z tego co czytam to usunie mi sie przeróbka przez tą najnowsza aktualizacje a nie znam sie dobrze nad tymi wszystkimi dashboardami itp Z tego co kojarzę to ma przeróbke 1,6 i tu pojawia sie moje pytanie jak można ominąć tą aktualizację abym mógł pograć w Dirta :) Bardzo prosze o odpowiedz ;)
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  20. Nicina

    Nicina Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bankowo sie nie usunie przeróbka ? Moj kumpel też sobie nagrał Dirta 3 i mówił że jest jakaś aktualizacja i dał aby mu xobxa zaktualizowało i sie przeróbka usuneła ;/ To jak to jest moge nagrywać Dirta i bankowo mi sie nie usunie przeróbka ?
     
  21. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Dirt 3 działa na starym dashu. Jeśli grasz offine to o nic nie musisz się martwić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum