1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez paradox2604, Grudzień 8, 2011.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam takie pytanie czy aby moc grac w ta gre przez siec wymagany jest kod????? tak jak to jest w niektorych grach firmy EA??? pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Niestety tak.

    Napisano z Galaxy Ace :D
     
  4. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o kurde ale teraz producenci leca w kulki
     
  5. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Po pierwsze nie wiedzialem ze wypuscili dirta 3 na starego xboxa o.o ( zly dzial ). Po drugie jak patrze na forum typu xbox/ps3 itp. to juz wiem czemu dali nauczanie jezyka angielskiego w szkolach ale nic z tego ;/. Nie uciekajcie z angielskiego prosze :/.

    On topic : Kod wymagany jest przy oryginalnej grze.
     
  6. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Większość gier EA ma teraz ten kodzik do wpisania online
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dirt 3 to nie gra od EA tylko od Codemasters...
     
  8. NeeG

    NeeG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak niestety muszisz wpisać kod który jest w pudełku na instrukcji bodajrze
    eh no cóż nie narzekać
    Pozdrawiam.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    kod z orginału tak zwany online pass , jak nie masz orginału kupujesz go z allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum