1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DiRT Showdown-pojedyńcza zwiecha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ambrataxi, Lipiec 31, 2013.

  1. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!

    Mam problem gdyż za każdym razem kiedy włączam ową grę (mam ją zainstalowaną na dysku) to za każdym razem gra nie wiadomo kiedy się zatnie (zacina się obraz muzyka leci dalej, ścina się odgłos silnika). Jest to mało wkurzające w singlu ale bardzo w multi. To zacięcie pojawia się tylko raz w różnych odstępach czasowych za każdym razem gdy ją włączę. Kiedy nie jest zainstalowana nie zacina się. Próbowałem już zainstalować jeszcze raz, czyścić cache ale to nie pomogło.
    Gra oryginalna. Slimka nieprzerobiona, najnowszy soft. W innych grach to nie występuje. Proszę o szybką pomoc :grey:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczysc pamiec podreczna, moze pomoze...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przeinstaluj
    czy płyta porysowana ?
     
  5. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    To co tutaj piszecie właśnie próbowałem i to wiele razy. Z tego co pamiętam na PS3 gra instaluje jakieś pliki ok.3GB ale na XBOX nic?
    Płyta nawet rysy nie ma bo sprawdzałem teraz. Nawet brudna nie jest. Po prostu jak nowa :) A to nie ma jakiegoś związku o tym co pisałem?
     
  6. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na Xbox cała zawartość płyty jest zrzucana na dysk, możesz to sprawdzić w ustawianiach konsoli > Pamięć. Jak by miał porysowana płytę to by nie zainstalował gry na dysku.
     
  7. StereoMan

    StereoMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne gry chodzą Ci normalnie? (oczywiście te zainstalowane na dysku)
     
  8. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Inne gry chodzą mi normalnie (wszystkie mam zainstalowanie). Tylko ta po zainstalowaniu... Wiem sprawdzałem zawartość, to jeszcze potrafie :) ale jest tylko jeden plik gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum