1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DiRT Showdown Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Crossy, Maj 24, 2012.

  1. Crossy

    Crossy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Witam, mam problem niedawno nagrałem sobie gre DiRT Showdown otóż po odpaleniu gry prosi mnie o aktualizacje mam przeróbke LT+ 2.0 niechce aktualizować bo sie boje że mi usunie przeróbke, bardzo prosze o pomoc.
    -Konsola nigdy niepodłanczana do internetu
    -LT+ 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wgra Ci się najnowszy dashboard, jesli masz LT+2.0 wgra Ci się cicha aktualka i nie będziesz mógł grać normalnie w gry XGD3 i XGD2 z AP25
    Wtedy pozostają dwa wyjścia:
    - Wgrywać TU do każdej gry XGD3 i XGD2 z AP25
    - Przerobić na LT+3.0
     
    1 osoba to lubi.
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przeczytaj aktualizację tematu z sygnatury. Wszystko zależy od "konfiguracji" Twojej konsoli.
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    niekoniecznie mu sie wgra "cicha"
    ja mam lt2.0 i miałem dasha 599,ze snipera zrobiłem aktualizacje do 719 i gry wszystkie smigają!! bez żadnego TU,zainstalowane na dysku wypalone ihasem
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To działają Ci chyba dlatego że wypalone Ihasem...
     
    1 osoba to lubi.
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zawsze się wgrywa, tylko że niektóre napędy ją ignorują (Samsungi i stare Hitachi), a przy innych pomaga czyszczenie cache.
     
    1 osoba to lubi.
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    1 osoba to lubi.
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  10. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    o to ci chodzi ze ma dirt nowe zabezpieczenie?? to ja wiem,! ale ja odpowiadam na pytanie Crossego i ze nie bedzie musiał dogrywać TU do gier,no chyba ze bedzie miał pecha ,albo ja miałem szczeście
     
    1 osoba to lubi.
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko jest wyjaśnione w temacie dotyczącym MP3/w aktualizacji poradnika. Wszystko robisz na własne ryzyko.
     
    1 osoba to lubi.
  12. Crossy

    Crossy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    czyli jak zrozumiałem , po aktualizacji z płyty są jakieś szanse że niewgra sie ta cicha aktualizacja, bo ja nie nagrywam Ihasem tylko nowym LG Internal Blu-ray Disc Rewriter.
    ale mam też pare pytań
    1. Czy może lepiej przed aktualizajca Przerobić ma LT+ 3.0
    2. Czy po aktualizacji na LT+ 3.0 czy bendą mi działać gry z AGD3
    3. Może poczekać na jakąś nowszą przeóbke.
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przerobki nie usunie , grac bedziesz mogl poki co a kazda gre nawet wczesniej nagrana, dirt nie bedzie ci dzialac bo wywala blad (ponoc nagrane ihasem tez wywalaja -) pomoze napewno wyczysczenie pamieci podrecznej jak i format wczesniej zapisz sobie wszystko , no i trick z mp3 dla gier xgd3 granie z hdd
     
    1 osoba to lubi.
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepiej będzie wgrać najnowszego Dash'a i LT 3.0, a nie "cicha aktualizacją nie będzie Cię dotyczyła. Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 będziesz musiał nagrać jeszcze raz.

    Jak ktoś nie ma pojęcia o nagrywaniu, to nic dziwnego, że dzieją się takie rzeczy.
     
    1 osoba to lubi.
  15. Crossy

    Crossy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    aha, czyli lepiej sobie przerobić jeszcze raz. A jest taka potrzeba kupna nowej nagrywarki ?, czy może moja by dała rade ??
     
  16. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    liteona musisz kupić 5modeli chyba jest .lg to tylko do xgd2 się nadaje
     
    1 osoba to lubi.
  17. Crossy

    Crossy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Dobrze bo mam na oku jednego LiteOn iHAS124-19-B z tej strony LiteOn iHAS124-19-B (iHAS124-19-B) - Ceneo.pl , i tu moje zasadnicze pytanie co ja bede musiał zrobić z tą nagrywarką by zapisywała 100 % gry XGD3 bym mugł zainstalować na dysk.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  19. Crossy

    Crossy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    a gry XGD3 na Ihasie można nagrywać przez cloneCD czy trzeba Imgburnem ??
     
  20. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Można też clonecd i niektórzy twierdzą nawet ze jest lepiej :p ja jednak wolę imgburn bo nie mam żadnych problemów i jest bardziej popularny. Większość poradników jest pisanych właśnie pod niego wiec to tez jest jakiś plus

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum