1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DiRT Showdown XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 22, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    ABGX360: http://tnij.org/qr1b
    Format: XGD3
    Wymaga dasha: 14719
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z nagrywaniem tej gry bym się wstrzymał bez ihas, na zwykłej nagrywarce wywala po 5minutach i mp3fix tu nie pomaga czy granie z płyty.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czyli nowe zabezpieczenie. CIV?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    civ chodził 30min forza 4 z mp3 fixem, jak i dogma i dirt po 3-5min wywala. probówałem czyszczenie podręcznej itd nawet z płyty wywała. prawdobnie zmodyfikowane zabezpieczenie civ i tylko kupno ihasa wydaje mi się rozwiązaniem.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie, tylko iHAS z rewizją "B" + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty.

    Uprzedzam głupie pytania: Bez iHAS'a się nie obejdzie!
     
    1 osoba to lubi.
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    teraz się stanie masakra co do ihasów ceny w góre i może ich nie być.
     
    1 osoba to lubi.
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli zabraknie iHAS'ów z rewizjami "B", to prawdopodobnie doczekamy się LT MAX'a do rewizji "C"/innej nagrywarki, prostej do "przerobienia".
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jedną sztuka napewno się nie zbogacisz:p a druga rzecz sam czym będziesz nagrywał?. Z modelem C to bardzo optynistyczne podejscię ,podobno się na C nie da takiego softu zrobić. Bo raczej bym po końcu produkcji B już był.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niekoniecznie musiałby być iHAS z rewizją "C" (dałem tylko taki przykład).

    Ale co prawda, to prawda: "kto pierwszy, ten lepszy". Chcesz zagrać w nowe gry? Kupujesz iHAS'a. Nie ma na co czekać, jeśli nie chcesz "ryzykować" i czekać na LT MAX do innej nagrywarki.
     
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Czas na RGH a nie jakies smieszne Ihasy i placze ze blad wywala przy nagrywaniu ..tyle.
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tyle ,że większość na xbox live gra na lt więc rgh się tu nie sprawdza
     
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    trudno:) cos za cos, ihas na dluzsza mete nie pomoze i tak kolejne wyrzucone pieniadze, ile tutaj osob psize ze na ihasie uwalilo im plyte, niektorzy pewnie by mieli nwego xboxa za to:)
    RGH to przyszlosc niestety
     
  15. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Głupoty gadacie, mi wszystkie gry wypalone na ihasie na verbatimach działają bez problemu i instalują się na dysku (nie uwaliłem żadnej plytki a wypalałem już wiele gier XGD3)
    Dzis wypaliłem tego Dirta Showdown, dziala bez problemu i zainstalowal się też. Gierka nie warta moim zdaniem zachodu, to już nei stary dobry Dirt po bezdrożach tylko jakaś arcadowa papka niestety :(
     
    1 osoba to lubi.
  16. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w temacie dogmy padł już cytat z xboxpirate ,że tylko ihas rozwiązuje ten problem/xkey/rgh , ci co mają zwykle nagrywarki mogą już zapomnieć o wypalaniu chyba ,że ktoś znajdzie na to sposób.
     
  17. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ale faktycznie niektórzy się zapłaczą z tego powodu bo żal im 80zł raz na sto lat wydać na nagrywarkę, nie no lepiej grać na orginałach po 200 zł gdzie za 200 mają RGH lub iHAS i 30 pustych Verbatimów lub opcjonalnie 100 Omeg :)
     
  18. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i tu się mylisz też wypaliłem dziś Dirta i ku mojemu zdziwieniu gra przechodzi weryfikacje nastaje cisza ale potem po ok 3 min znowu laser zaczyna churgotać mimo tego ze gra działa i jest zainstalowan odrazu ucinam spekulacje gram na LT 3.0 wypalam IHAS na Verbatimkach wiec albo Codemaster coś spartoliło i gra mimo instalki działa z plyty albo to jakiś nowe zabezpieczenie, może ktos to sprawdzić u siebie ?
     
  19. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nowe zabezpieczenie lub ulepszone, prawdobnie zwykle xgd3 sprawdzało płyte do 5min ,teraz robi to cały czas dlatego wywala bez ihas
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, bo szkoda im pięciu złotych na porządną płytę albo próbują sflash'ować nagrywarkę pod tańsze nośniki, nie mając o tym żadnego pojęcia.

    Wybór zostawmy każdemu indywidualnie. Nie mamy prawa namawiać kogoś do kupowania oryginalnych gier/piractwa. Każdy powinien sam o tym zdecydować.

    Można nazwać to zabezpieczeniem CIV 2.0. Konsola co jakiś czas weryfikuje płytę.
     
  21. suprajs

    suprajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie nagrałem na ihas, 2.4x, verbatim, lt 3.0 dash po aktualizacji z płytki i mam to samo co u Ciebie. Instaluje się wszystko pięknie, odpalam z dysku, napęd działa kilka minut potem leci gra z dysku i znów z napędu już chyba cały czas (nie wiem jak długo, może zbyt krótko grałem).

    Czyściłem pamięć podręczną, ponowna instalacja i odpalenie gry - nadal to samo.
    Może warto z tym mp3 spróbować podczas instalacji czy coś? Może ktoś wie jak to obejść? ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum