1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dirt Showdown

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciej Nowak, Wrzesień 6, 2012.

  1. Maciej Nowak

    Maciej Nowak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Siemanko! Dostałem dziś od kumpla Dirta Showdown, slyszalem ze ma on jakies zabezpieczenia ze po jakims czasie wywala brak autoryzacji. Czy ten problem dotyczy tylko gierki wypalonej na zwyklej wypalarce??
    Drugie pytanie - jak sprawdzić czy ten Dirt zostal wypalony ihasem?? Bo zapomniałem zapytac typka, a ewentualnie nie chce se zajechac konsoli, wiecie ocb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nawet na zwykłej nagrywarce możesz grać z dysku przez mp3fix. forza 4,dogma i dirt mają nowsze zabezpieczenie, że max 5min pograsz.Forze około 30min.Z ihasa chodzą bez problemu.
     
  5. Maciej Nowak

    Maciej Nowak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Gierka jest wypalona ihasem, ale i tak nie bede w to gral, sciagne trojke bo ten Dirt jest lipny. Dzieki za pomoc;).
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    3 pograsz długo i polecam ta z dcl :) jest to też xgd3:)
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sory za odświeżanie tematu, ale jeśli chodzi o te odróżnianie kopii Truncate od IHAS to ten obrazek prawdą nie jest. Moje kopie nagrane na IHAS różnią się tym tylko, że blisko środka jest taki okręg i wydaję mi się, że oznacza on, że wyjechało ponad płytę. Na brzegach mam tak samo na IHAS i zwykłej. Tamta kopia ''Truncate'' tak jakby nagrana była ok.85%. ISO.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ten obrazek jest prawdziwy, kopia xgd3 bardziej wypelnia plyte i wyglada ona tak jak na zdjeciu, kazda moja gra xgd3 tak wyglada a zwykle gry maja wiecej tego wolnego miejsca, po drugie nie moze nic "wyjechac" ponad plyte bo wszystko sie na tej plycie miesci bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum