1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DiRT3 i LT 1.92

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Don Horacy, Wrzesień 17, 2011.

  1. Don Horacy

    Don Horacy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem nowy i myślę, że dział wybrałem odpowiedni ;)

    Nagrałem już 2x grę DIRT3 i za cholerę moja konsola nie chce jej odpalić. Najpierw odpalała się gra po czym zaraz widniał komunikat o zabrudzonej płycie (nagrywałem na verbatima), po kilku włożeniach w menu pojawiło się logo gry, po odpaleniu nawet był loading ale komunikat znowu powrócił. Grę nagrywałem imgburn. W taki sam sposób nagrałem forze 3 która chodzi bez problemu. Nie sprawdzałem niczego w abgx'e. Moja wiedza na temat nagrywania zatrzymała się w czasach ixtreme 1.4 bo wtedy ostatni raz nagrywałem gry :) Teraz mam nową konsolę i nowe problemy. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to powineś sprawdzić w abgx360 nagrywać płyty max x4 .tu raczej będzie wina nagrywarki i możesz zawsze spróbować clone nagrać
     
  4. Don Horacy

    Don Horacy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakieś szczególne ustawienia powinienem zaznaczać czy na tych domyślnych sprawdzać? Płytka nagrywana właśnie z prędkością 4x. Nigdy dotąd nie miałem problemów z nią bo o ile konsola się zmieniła to nagrywarka od lat ta sama i mało używana :)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a tamte stare piraty ci działaja? mi na np na slimie wiele rodzajów płyt nie działa. i nagrywarka się też zuzywa. na cdclonie wypał i zobacz czy będzie działać img nie ma zadnych ustawień też. styknie iso przeskanować abgx360 i wypalić . nie trzeba wave iso zmiejszac!
     
  6. Don Horacy

    Don Horacy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam gierek z tamtego xboxa, rozstałem się z nimi razem z konsolą. Skoro forza działa to dirt też powinien. Co ciekawe forza wypalona jest na jakiś titaniumach (najtańsze jakie znalazłem) i działa bez zarzutu natomiast próbowałem nagrać na taką płytę mafie2 i jest podobnie co przy dircie z tym że wykrywa to jako dysk z danymi o ile się nie mylę.
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a dash jaki? a skanowałeś abgx360?
     
  8. Don Horacy

    Don Horacy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashboard najnowszy jaki był na xlive (ściągany przed przeróbką), jak już wspomniałem niczego w abgx nie skanowałem.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to poskanuj , jak grasz łączysz się przez live zmiejszasz sobie ryzyko bana. ja każda scanuje abgx360 i nagrywam .problem z ap25 jest głownie bo nie każda wersja chce działać
     
  10. Don Horacy

    Don Horacy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak na zielono to powino działać najlepiej sprawdz te kopie u kogoś
     
Wczytywanie...

Poleć forum