1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DIRT3--pyta o aktuallizacje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anti666, Październik 12, 2011.

  1. anti666

    anti666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich! Mam pytanie. Mam xboxa elite rok prod 27.05.2008 przeróbka w maj/czerwiec 2011 najprawopodobniej lt 1.9.1 lub 1.9.2 tak mi gosciu powiedzial. Dash z tego co mi pokazuje na X-ie to ..."12416". chodzą mi gierki takie jak hot pursuit, pes 2011, borderland's, dokupilem kinecta nówke i śmigają gierki jak złoto. Ściągnąłem DIRT3, przejechałem abgx chyba najnowszym i pokazało wszystko ok z resztą do upload-u byl screen dodany także ok. Nagrałem zgodnie z instr. predk.2,4 itd, verbatim +, i ok.Po włożeniu do X-a widzi jako gre bo ładuje się ikonka gry, nawet udało sie zainstalowac na dysk bez problemu,ale niestety nie zagram bo pokazyje ze trzeba zaktualizować oprogramowanie czy jakos tak.Noi tu przygoda z dirt3 sie konczy hehe. Nie mam podpietego do neta xboxa i nie korzystam z xbxlive czy kliknąc ta aktualizacje czy nie? boje sie ze zablokuje a lbo cos popsuje i wogole mi przestanie dzialac. Bardzo proszę o jakieś porady z wyjątkiem porad typu "weż x-a pod pache i do magika". Dużo czytałem na temat xboxów i całego patchowania, firmware, dashboardów itd ale naprawde wogóle to do mnie nie przemawia dlatego przepraszam jeżeli powtórzyłem się z tym tematem. Z góry Dzięki za Pomoc.:)
    POZDRAWIAM!!! :cool:


    p.s. tak na marginesie to czy moge dostać flage lub zablokowac xboxa na amen jeżeli nigdy go nie bede podpinal do neta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta, aktualizacja najprawdopodobniej Ci wywali przeróbkę
    jak masz klucz to możesz sobie wgrać potem samemu 2.0

    flagę zawsze możesz dostać, bana no wiadomo że tylko po podłączeniu do neta, ale nie wiem czym się przejmujesz bo chyba nie wiesz na czym polega ban - a ban polega na tym że nie możesz grać przez Internet i tracisz gwarancję... gwarancji już nie masz więc nie wiem czemu się przejmujesz dostaniem bana na online skoro nie zamierzasz nigdy podpinać x'a do neta :D
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    po pierwsze. Dash na Dircie jest stary i nie należy do tych, które kasują flasha
    po drugie. Nawet jakby, to przy twoim flashu 1.91 przebiegło by to bez problemu

    Masz ten tekst przylepiony na monitorze na żółtej karteczce i walisz wszędzie gdzie mowa o dashu? Sprawdź informacje zanim komuś zechcesz udzielać rad
     
  5. anti666

    anti666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki! słyszałem właśnie że niektórzy robili aktualizacje jeżeli gra ich pytała o to i było ok. kurde sam nie wiem, jakby tak coś się z....to żona by mnie za jajka powiesiła bo oczywiście xbox kupiony niby dla dzieciaka i dlatego tez kinect dokupilem ale wiadomo ze stary wyjadacz tez skorzysta hehe!
     
  6. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sorry pomylił mi się jakoś dirt3 z forzą4 i nie doczytałem że ma 1.91
    a tekst mam na zielonej karteczce
     

Poleć forum