1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Disney Infinity (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 17, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Disney.Infinity.XBOX360-iMARS
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem czy sobie pogramy jesli będą potrzebne figurki tak jak w przypadku Spyro. Jak ktoś to odpali to niech da znać.
     
  4. wirszews

    wirszews Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radzymin
    Niestety ale sa potrzebne figurki

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    o co chodzi z tymi figurkami ? nie da się grać normalnie padem , bo chciałem to siostrze ściągnąć...
     
  6. wirszews

    wirszews Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radzymin
    Nie da sie grac. Wyskakuje komunikat o podlaczeniu tych figurek

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Wall-e

    Wall-e Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli bez figurek nie da rady ? Co za kaszana z tym. To już wolę gry z tych linków. 12345
     
  8. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi figurkami? Użytkownikom takim jak ja pewnie się to przyda :)
     
  9. klezmer

    klezmer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Maz.
    Jak kupujesz gre to masz kilka plastikowych postaci z gry i taka podstawke na ktora dane figurki z gry wkladasz i ta postacia grasz.
    Sam zainstalowalem i lipa. Juz w menu wywala komunikat by ta podstawke podlaczyc.


    Wysłane z mojego GT-I9500 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie to niezły trik na piratów :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum