1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Disney Universe wiesza się, RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pirooz, Luty 1, 2012.

  1. Pirooz

    Pirooz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bry,

    To będzie mój pierwszy post na forum, więc witam przy okazji wszystkich ;)

    Jestem świeżo upieczonym posiadaczem konsoli, niedawno zrobiłem jej RGH.

    Wszystko śmiga (Forza 4, Rayman, LEGO HP 5-7...) poza jedną gierką - Disney Universe. Gra ma tendencję do zacinania się (postaci nagle znika broń i gra wiesza się).
    Czy jest to kwestia gry czy konsoli? Czy inna wersja gry może pomóc (z innego źródła?).


    Nie mogłem nic podobnego znaleźć na forum, mam nadzieję, że ktoś pomoże chociaż identyfikując z czym jest problem...

    Z góry dzięki za pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Możliwe, że problem dotyczy gry. Czasami wystarczy pobrać ją ponownie lub z innego źródła, jeśli problem dalej będzie występował.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja bym skopiował ponownie grę na dysk, może być bad sector. Tak się dzieje grasz i coś dalej się nie ładuje.
     
  5. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    najprawdopodobniej bad sector. zainstaluj lub skopiuj ponownie na dysk, a jak nie pójdzie to wyczyść cache :cool:
     
  6. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mozesz również spróbować z title update w opcjach rgh może wyszedł patch który Ci pomoże (chociaż watpie aby to pomoglo, aczkolwiek warto sprobowac przed ponownym pobieraniem gry)
     
Wczytywanie...

Poleć forum