1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Divinity 2 ego draconis - o grze

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez jakp, Październik 1, 2009.

  1. jakp

    jakp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Pierwsza wersja juz w sieci. Proponuje tym ktorzy już mają o wypowiedzi na temat gry. Osobiscie jeszcze nie pobieram gdyz nie wiem czy owa wersja posiada jezyk ang.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Gra tylko w wersji na niemiecki rynek się ukazała.Aczkolwiek jest opcja zmiany audio i napisow na język francuski,a także ustawienie napisow angielskich przy audio niemieckim lub francuskim.
    Zmiana języku grozi banem na Live.
     
  4. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a ktoś w nią już grał i może coś powiedzieć od siebie na temat gry ?
     
  5. FYLYP3G

    FYLYP3G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opary Rzeszowa
    Ja Was bardzo proszę, jeśli jest możliwość zmiany napisów na angielskie to niech jakikolwiek dobry człowiek napisze jak tego dokonać, bo do tej pory błądzę po menu i szlag mnie trafia.;( Mój niemiecki jest niemal równie słaby, co francuski (a ten jest żaden), więc odpadam w tym przypadku. Gdyby to był fighter to jeszcze, jeszcze. Przy RPG problem jest nieco szerszy, a w uploadzie jak byk stoi, że te napisy jednak są i kilka osób to potwierdziło. Teraz nie wiem sam, czy to ja oszalałem, czy ich poj...
     
  6. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Niewiem czemu ale ta gra przypomina mi Lord of the rings Conquest, zagrałem wojownikiem chwilę przyglądnąłem się i ma bardzo podobne ciosy, ruchy. Gra jakoś tak nie przypadła mi do gustu, wydaję mi się taką sztywną grę. Więc polecam dla miłośników RPG.
     
  7. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=110704

    Tam masz wszystko opisane.
    Ale będziesz musiał nagrać drugi .Jednym się udało,innym nie.Ryzyko wiec jest.
     
  8. FYLYP3G

    FYLYP3G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opary Rzeszowa
    Wielkie dzięki dobry człowieku. Przerobiłem, wypaliłem i sprawdziłem. Napisy po angielsku działają tak, jak trzeba.:)
     
  9. kamilouss

    kamilouss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem gre tak jak było napisane i nic dalej all po niemiecku. W grze trzeba coś ustawić żeby było english czy samo mi sie powinno?
     
  10. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Siema, mam problem, jak ustawić jakiegoś skilla w jednym z tych czterech kółek przypisanych do A,B,X i Y??? I jak zmienić napisy??
     
Wczytywanie...

Poleć forum