1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

divix

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez diablo666, Grudzień 29, 2009.

  1. diablo666

    diablo666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam taki problem próbuje właczyć jakiś film w divixsie oczywiście najpierw musze pobrać kodeki z xbox live i tu jest ten problem konsole mam podpiętą do neta sprawdzałem połączenie i jest wszystko dobrze tylko jak próbuje otworzyć film wyskakuje mi abym zrobił aktualizację mediów i zalogował sie do xbox live.Zrobiłem login na kompie bo na xbox gdzieś mi nieszło ale teraz jak zalogować się z xboxa na xbox live na tym samym loginie.Czy moze mi ktoś pomóc bo jestem ciemny w tych sprawach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zrób konto na konsoli najlepjej.
     
  4. diablo666

    diablo666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem zrobić i niemogłem cały czs mi wyskakiwało zebym spróbował pózniej dlatego zrobiłem na kompie.
     
  5. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    zmień region np. na stany zjednoczone.
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To zmień ustawienia regionalne konsoli na np. UK
     
  7. diablo666

    diablo666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nadal nic po zmianie regionu wyskakuje mi nieprawidłoy adress imeil lub hasło tak wieć spróbowałem na tym które zrobiłem na kompie iwyskakuje ze taki uzytkownik juz istnieje tak więc stworzyłem nowy imeil i znów nieprawidłowe hasło lub imeil niemam juz pojęcia co jest grane.
     
  8. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    zrób po kolei tak:
    -nowy email
    -załóż nowe konto na np. UK lub USA
    -zmień region na konsoli (musi być zgodny z tym co masz na koncie)
    -zaloguj się z poziomu konsoli (pamiętaj o wylogowaniu na kompie)

    po tych zabiegach powinno działać ;)
     
  9. diablo666

    diablo666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje wszystkim za pomoc a wszczególności m4rcin wszystko działa jak nalezy zarejstrowałem się na konto i mogę juz oglądać filmy w divix jeszcze raz dziękuje.Temam do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum