1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diwny "błąd" po włożeniu gry do napędu xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eM., Sierpień 19, 2010.

  1. eM.

    eM. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie o to screen :
    [​IMG]

    tylko raz się tak zdarzyło i z ciekawości chciałem się dowiedzieć co to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gra ma wyzszy wave niz ten obslugiwany przez twoje ixtreme albo gra patchowana. Ewentualnie chwilowo naped zeswirowal.
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    To wygląda chyba identycznie jak po włożeniu ActiveIso...
     
  5. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie. Po ActivateIso także jest biały ekran z krzaczkami...
     
  6. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    To jest też błąd odczytu płyty ( w moim przypadku ) xbox źle odczyta płyte i to wyskakuje, wystarczy restart konsoli i działa normalnie
     
  7. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam ten sam problem, mam ixtreme 1,1 lt i wyskakuje mi to jak wkladam plyty , dopiero za drugim razem zaskakuje.Przypadek czy nie? Dodam ze przerabialem u tego samego goscia co eM. , ale nei wiem czy ma to wplyw.
     
  8. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odswiezam.Dodam ze zrobilo mi sie to dopiero po miesiacu od kupienia i wielokrotnym graniu.Zmienilem baterie (nie wiem czy to ma wplyw) wlaczam xboxa.Kiedy wlozylem plyte z gra pisalo otworz DVD.Zdziwilem sie i zresetowalem konsole , wtedy gra zaskoczyla.Potem zmienilem gre na inna , takze wielokrotnie uzywana.Wkladam i znow to samo otworz dvd.Za drugim razem juz sie zdziwilem.

    Wiec teraz chcialbym wiedziec czy to powod do nie pokoju?Konsole mam nie cale dwa miesiace i wcale dlugo nie gralem . Teraz sie to nie pojawia , ale nie wiem czy moze to miec jakis wplyw w przyszlosci.

    Przerobka ixtreme 1,1 lt wiec odpada zle wave, nawet dlatego ze uzywalem juz tych gier wielokrotnie i nic nie bylo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum