1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HeLLBoY!, Marzec 29, 2010.

  1. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    Witam . Chodzi o to że nie mogę się połączyć do znajomego grupy ani gry on tak samo do mnie.jakiś czas temu tak samo było ,przez ostatni tydzień grlismy dzien w dzien i wszystko bylo ok a od wczoraj gdy chce dołączyć do grupy (nie można połączyć z grupa xbox live)
    wtf:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może abonament Ci się skończył?
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Pomyśl troche jak mógł mu sie skończyćgold skoro ma w sygnaturce że ma golda aktualnego....
     
  5. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    z każdym moim znajomym normalnie gram (rozmawiam przez live itp) tylko z tym jednym znajomym mam taki kłopot; /
     
  6. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Pewnie zablokował Cię lub coś pogrzebał w grupie.
    Skoro problem masz tylko z nim musi to być jego wina.
     
  7. Mariuszn80

    Mariuszn80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sól
    na 99% jest to wina neta któryś z was ma słabe łącze, jak miałem internet z playonline też tak miałem z jednym kolesiem
     
  8. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Przecież napisał że z nikim nie ma problemu tylko z nim.
    Tamten też nie ma problemu z innymi więc na pewno ustawił go wcześniej na unikanego gracza ( wystawiając mu ocenę) lub pacjent pogrzebał co w ustawieniach grupy.
     
  9. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Musieli by mieć chyba max 512kb/s aby to miało jaki kolwiek sens.
     
  10. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ja bym poszukał w ustawieniach tak jak to napisał kwas. mysle ze to jest najodpowiedniejsza droga na poczatek.
     
  11. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    ok wielkie dzieki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum