1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dj Hero na padzie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matiprv, Wrzesień 9, 2010.

  1. matiprv

    matiprv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka(PMB)
    Witam!
    Jak w temacie czy będę mógł zagrać w Dj Hero 2 na padzie? Jeśli nie to czy w inne tego typu gry(GH, RB,itp.) można grać na padzie?
    Za odpowiedź z góry dzięx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiem jak z DJ hero ale w Guitar Hero można grać na padzie
     
  4. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W demo najnowszej części też?
     
  5. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na padzie mozna grac tylko w guitar hero 3, guitar hero 2 i guitar hero aerosmith. Wszystkie nowe czesci zarowno guitar hero jak i dj hero wymagaja specjalnych kontrolerow (czyt. Gitara, Perkusja, Mikrofon, Stół do miksowania czy jak to zwą) takze niestety w dj hero nie pograsz na padzie. Tyczy sie to zarowno dem jak i pelnych wersji gier.
     
  6. matiprv

    matiprv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka(PMB)
    A czy jest opcja samego śpiewania?
     
  7. Moriu

    Moriu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie da sie grać w DJ hero na padzie.Temat do zamknięcia.
     
  8. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w guitar hero jest opcja solowego spiewania, potrzebny jest albo mikrofon czy to z gry czy jaki kolwiek inny, lub headset i mozna sobie pospiewac, a co do dj hero to nie orientuje sie czy tam mozna spiewac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum