1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dj Hero

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez InPirats, Październik 27, 2009.

  1. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    [​IMG]

    Wyszła gra Dj Hero co ciekawe spodziewałem się Wave4 a jest jednak Wave3 więc jak będzie z codem to się jeszcze okaże.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. timon12

    timon12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i oczywiście kontroler jak najbardziej wymagany?
     
  4. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    No wlasnie PAD czy to smieszne cos no na miejscu wydawcow dalbym obsluge tez padem poniewaz jest to pierwsza czesc DJ hero i wtedy kazdy moze sprubowac ale jak to amerykanie... oni ni mysla.
     
  5. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
  6. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    jak spadnie do 150 zł to można będzie pomyśleć nad kontrolerem :D 350 napewno nie dam za tyle można mieć cały zestaw Rock Banda
     
  7. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    Z tego, co słyszałem, w DJ Hero jest ok. 10 piosenek, które można zagrać przy użyciu gitary z GH. Można jednak było się pokusić o dodanie pada do listy obsługiwanych kontrolerów...
     
  8. gelu87878787

    gelu87878787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli padem nie da rady wyprobowac ? probowal ktos juz ?
     
  9. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    czyli pad nie dziela w tej grze?trzeba miec cala konsole?!
     
Wczytywanie...

Poleć forum