1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dla pewności

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawek4129, Kwiecień 20, 2010.

  1. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Mam krótkie pytanie. Czy konsola z przeróbką 1.6.1 w swoich grach potrzebuje Wave 4 ? Czy 3 też wystarczy ?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc/odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wave 1 ,2 ,3, 4, 5, 6 to zabezpieczenia w grach . Na ix 1.61 odpalisz każdy rodzaj jaki będzie w grze ( oczywiście gra musi być "oryginalna" tzn. niepaczowana do innego wave bo jeśli jest spaczowana to wtedy musisz użyć activate.iso żeby takągrę odpalić ) .
     
  4. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    na ix 1.6.1 activate.iso się używa? hmm... nie wiedziałem :) wgraj sobie ix. 1.6.1 NS i nie martw się o wave. Na iXtreme 1.61 No Stalth pójdzie ci każda gra (nawet ta patchowana na niże wave). A najlepiej jak masz taką możliwość to wgraj ix. LT 1.1 :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i wave to nie zabezpieczenia tylko rozmiar partycji z avatarami :p
     
  6. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Dzięki za Odzew i Pomoc. Czyli czy Wave 3,4 gra ruszy :)
    Pozdrawiam
     
  7. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak każda gra z nie przerobionym wave ci zadziała :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum