1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dla profesjonalnych użytkowników xBox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gigarko, Styczeń 27, 2010.

  1. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam problem z moim xBoxem. Polega on na tym że jak gram w grę z moim bratem (oboje mamy włączone swoje konta) i odblokowujemy osiągnięcia (powinno być wspólne bo zawsze takie były) mój brat go nie dostaje. Tylko jest na moim koncie. Podkreślam że to są osiągnięcia które na 100% powinniśmy mieć. Zawsze było dobrze wszystko, dopóki nie przemeblowałem pokoju, przestawiłem stół na którym stał itd. Teraz kiedy brat się loguje ma pokazy komunikat "Ustawienia prywatności lub ustawienia filtra rodzinnego niektórych użytkowników tej konsoli mogą mieć wpływ na komunikację i grę w trybie wielu graczy wszystkich użytkowników konsoli." Bardzo proszę o pomoc. Co z tym zrobić i jak to ustawić ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arek

    arek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustaw meble tak jak były. :)
    Sprawdź filtr rodzinny.
     
  4. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh, to raczej nic nie da. Sprawdzałem filtr rodzinny, ale co dokładnie mam tam ustawić bo nie wiem :(
     
  5. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy chodziło mi że przestawienie mebli nic nie da. Tylko niech mi ktoś powie co zrobić z filtrem rodzinnym :(
     
  6. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja pytam poważnie. Jak ktoś ma zamiar pisać głupie posty to niech sobie daruje. Uważałem że to jest profesjonalne forum i każdy problem tutaj mi rozwiążą... Może znajdzie się jedna osoba która się zna na tym i powie mi o co chodzi.
     
  7. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Sprawdz tak jak kolega wczesniej pisal Filtr Rodzinny dokaldnie. A jak nie to zrób 2 nowe konta i sprubój zrobic te osiagniecie jezeli w przypadku tych dwóch nowych kont bedzie tak samo to moja wiedza sie w tym moemencie konczy ;) bo nigdy nie mialem takeigo problemu ;)
     
  8. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejdz w opcje filtra rodzinnego i ustaw tam aby nie bylo zadnych ograniczen wiekowych , czy na internet itp. na swoim koncie i brata , bo skoro ci wyskakuje te komunikat o filtrze rodzinnym to musi byc cos z nim nie tak.
     
  9. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już tak ustawiałem. Tylko mam jeszcze pomysł z Wyłączeniem ustawień filtra rodzinnego, ale mam nadzieje że nic się nie stanie z moimi kontami i osiągnięciami na których mi bardzo zależy. No i jeszcze mam pomysł aby brat dołączył do xBox Live. Niestety jak próbuje mu założyć to wyświetla się komunikat "Logowanie do usługi xBox LIVE jest obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie później." No i tak już jest od kilku dni. Ostatnie moje pytanie to jak mogę przenieść z jednego xBoxa konto na drugiego ?
     
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Może masz konto zarejestrowane na Polskę? Jak tak to nic dziwnego...
     
  11. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Do Xbox LIVE się nie zarejestrujesz tak normalnie, musisz wejść w ustawienia i wybrać region na inny (najlepiej US) i dopiero wtedy się zarejestrować, po założeniu konta można spowrotem zmienić region na "Polska".
     
  12. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje :) Zmienienie regionu pomogło. Zostało pytanie jak przenieść konto z jednego xBoxa na drugiego ? xBoxy są w tym samym domu.
     
  13. Materek123

    Materek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Najlepiej jak masz karty pamięci w tych xboxach to po prostu skopiuj profil gracza na karte i przenieś do drugiego i skopiuj na tą drugą karte.
    Wejdź tak:
    Ustawienia konsoli-->Pamięć-->Hard drive(tak jest u mnie) lub MU(jak masz kartę pamięci)-->Profile gracza-->wybierasz profil naciskając A i przenieś i wybierasz gdzie chcesz przenieść.
     
  14. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lub zrzucasz profile na PC z HDD, a później z PC na HDD. Nie pytaj, jak to zrobić użyj mó.. opcji szukaj.
     
  15. Gigarko

    Gigarko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, pisze jeszcze raz. Sory za głupie pytanie, ale nie znam się na xBoxach. Jest coś takiego w stylu "pen drive" dla xBoxów ? Chce właśnie przenieść to konto. I jeszcze jedno. Da się zapisać gdzieś profile tak żeby można było je sobie wczytać w przypadku zniszczenia xBoxa ? Pytam się bo boję się red ring of death :p
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kup karte pamieci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum