1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dla tych co mają mało czasu na granie a wcale na czytanie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotricz, Grudzień 3, 2011.

  1. piotricz

    piotricz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem w szoku!!!
    Ostatnio zrejestrowałem się na tym forum i zamiast grać na xbox to tylko czytam te różne tematy na co nie mam czasu. A i tak dla mnie to masło maślane.
    Kupiłem konsole używaną, przerobioną w zestawie a z 30 gier „ kopi ” . Chciałem zagrać w nowszą gierkę ale tu zaczął się problem ‘’fifa 12’’ nagrałem ja bez problemu i nawet chodzi ładnie ale już Call of Duty 3 nie chodzi :( . Oczywiście nagrałem płytke DVD DL + do końca w clon cd. Gra tylko jak by się uruchamia i robi się ciemny obraz i koniec wchodzi z powrotem do menu .
    Oczekuję odpowiedzi czy jak dam konsole do ponownej przeróbki to będą te nowsze gry chodziły powyżej 8 Giga?
    To tak w skrócie. Jak coś nie jasno napisałem to piszcie.

    piotricz@o2.pl
    gg 7688888
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Co prawda nie znam się na tym za bardzo ale to dziwne bo FIFA 2012 nowsza jest od COD'a 3 ...
     
  4. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj innej kopii tego CoD-a.
     
  5. piotricz

    piotricz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale battlefield 3 tak samo nie chodzi wypaliłem już 8 płyt i to samo
     
  6. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a masz przeróbkę LT+2.0 bo jak nie masz to nie będzie działać bo właśnie tak jest jak nie masz LT+2.0 to gra się uruchomi ale po chwili wyrzuca do menu xbox'a ja tak miałem i przerobiłem na LT+2.0 i mi działa. A fifa 12 ci działa bo nie potrzebuje przeróbki LT+2.0 a co z tego że jest nowa.
     
  7. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    fifa 12 działa, bo wymaga lt 1.9 bf3 i mw3 wymagają lt 2.0, którego zapewne nie masz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum