1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dla wczorajszych zbanowanych, umiejących samemu wgrać softa do napędu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikmak980, Lipiec 20, 2011.

  1. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Hej!
    Mam prośbę do osób wczoraj ponoć zbanowanych a umiejących zmienić FW w napędzie.
    Czytałem na jednym z zagranicznych forów, że ponoć da się zrobić aktualkę nawet jeśli jesteś oflagowany ale masz OFW. Więc tu moja prośba, czy któryś z was podjąłby się tego zadania i spróbował na zbanowanego x-a wgrać OFW, potem update a na końcu LT+ 1.9? Z góry dzięki, będę wiedział, co później zrobić ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    to jest wsio opisane
    (FIX) Status code 335A-351F-1380-0703-C000-0099
    XBOX360 ISO
     
  4. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
  5. Error_89

    Error_89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie
    Witam Zrobiłem tak jak opisałeś i niestety nic z tego dalej wyskakuje ten sam błąd mimo tego że wgrałem OFW, jak ktoś będzie miał jakieś informacje jak można to obejśc będę wdzięczny

    Pozdrawiam
     
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    Złota łopata dla kolegi za piękny odkop,zapraszam do działu firmware napędów,tam być może dowiesz się więcej. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum