1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlaczego jak zainstaluje gra na dysku to wola o płyte??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawekzxcv, Wrzesień 2, 2010.

  1. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlaczego jak zainstaluje gra na dysku to wola o płytę???

    Oczywiście gry orginalne

    Pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bo nie masz JTAGA koniecznie musisz spróbować go wstawić.
     
  4. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co to jest JTAGA. Nie dawno kupiłem i nie wiem
     
  5. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Normalnie jak sprzedawca w Media Markt.

    Do autora tematu - bo musi byc.
     
  7. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tego na 100% nie zrobie. Umie to ktoś zrobić??
     
  8. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest na forum kilku ludzi co umieją. Najlepiej moderator Dexter na tym się zna.
     
  9. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Płyta potrzebna by sprawdzić oryginalność gry
     
  10. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to gwarancji nie uszkodzi???

    Ile by za to chciał???
     
  11. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tracisz gwarę
     
  12. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie powinno być odrazy zrobione to???
     
  13. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To normalne,jak zainstalujesz na dysku to nie zużywa napedu i płyty i xbox ciszej chodzi ale musisz grać z płyty.
     
  14. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Absolutnie nie.
     
  15. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to już wiem o co chodzi. Myślałem że jak na dysku to plyta jest nie potrzebna. Wielki dzięki. Dostajecie po Dziękuje
     
  16. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Ludzie odpowiadajcie na pytania porzadnie - "Musisz miec JTAG'a" - jakbyś kupil dopiero xbox'a tez byś tego nie zrozumiał !

    Do autora:
    W nieprzerobionym xboxie sytuacja, o ktorej mowisz to normalka, musisz miec w napedzie plyte - jest to zabezpieczenie przed tym, abys nie sprzedawal gry, ktorą zgrales na dysk. Jtag to przeróbka, ktore to zabezpieczenie zdejmuje. Tracisz po niej gwarancje, co wiecej nie mozna z ta przeróbka grać po sieci - bardzo szbko łapiesz bana. Przeróbka taka kosztuje 100-150 zł i nadaja sie do niej tylko niektore xboxy, jak chcesz cos więcej o tym wiedziec poszukaj na forum fraz tj. xbr, jtag, freeboot.
     
Wczytywanie...

Poleć forum