1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlaczego mam menu?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ziomal255, Maj 16, 2009.

  1. ziomal255

    ziomal255 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozienice/Radom/Warszawa
    Witam! Mam taki problem: kiedyś miałem całe menu xbox live po polsku tzn.rynek nowości itd., a teraz mam po polsku tylko zakładke moja konsola a zakładki rynek nowości itd. po angielsku. Co zrobić aby zmienić na jezyk polski? Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    w Ustawieniach jak dobrze przypominam sobie jest opcja zmiany języka a może podłączyłeś się do live i ściągnęło ci aktualizacje z angielskim softem :D
     
  4. ziomal255

    ziomal255 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozienice/Radom/Warszawa
    Właśnie tak sciagnela mi sie angielski soft co moge zrobić??
     
  5. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    nie mam pojęcia zawsze można zgrać softa przez pendrive ale przy każdym połączeniu do live będzie ci ściągało anglika
     
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sciągnij soft z
    Kod:
    www.xbox.com
    nagraj na płytke lub pendrive...JAkbyś miał z tym jakieś probelmy pisz na pw....
     
  7. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdz czy bez Live jest po Polsku umnie tak jest ;p Bez Live Full PL z Live tak jak u Ciebie
     
  8. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    U mnie tak było i jest tego nie zmienisz bo musiałeś się na inny kraj logować jak zakładałeś konto na live ^^
     
  9. mems

    mems Banned

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    zakładki (tzn.rynek nowości itd.) nie mogłeś mieć po polsku, ponieważ zakładając konto na xbl wybrałeś kraj UK lub USA. Żeby mieć te wszystkie zakładki po PL musiał byś wybrać kraj Polska przy rejestracji, czego nie zrobisz bo w Polsce nie ma Xbox Live....
     
  11. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    też mam niestety po angielsku, ale zdążyłem sie przyzwyczaić
     
Wczytywanie...

Poleć forum