1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC a live

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez grabol508, Październik 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    Witam, Nigdy jeszcze nie ściągałem żadnego dlc, więc wolę się podpytać kolegów z forum :)
    Więc mam przerobioną konsolę, i czy bez problemów mogę ściągać dlc nie posiadając xbox live ? oczywiście nie chodzi mi o granie tylko o samo pobieranie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz najnowsze lt i naped fabryczny to tak. Niektore dcl sa za free inne platne
     
  4. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    Wiem że są płatne :)
    Chodziło mi o to czy z dlc wiąże się takie samo ryzyko co do bana jak z graniem po live
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Niestety tak, ban jest za lt w napedzie. Ale ms dlugo juz nie banuje.
     
  6. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    czyli spokojnie mogę zrobić aktualizację o którą woła xbox po podłączeniu kabla z internetu tak ?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz najnowsze lt 3.0 to tak
     
  8. grabol508

    grabol508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce
    thx :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum