1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlc black ops zagadka albo i nie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soldium, Styczeń 9, 2011.

  1. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    Ostrzegam że niewiem co z tego będzie bo próbowałem 1 komende na oryginale a 2 na piracie więc jeśli ktoś odważny i spróbuje na oryginale to podziękuje
    Otuż dziś czytając forum zombie od black opsa trafiłem na codname mapy dlc z zombie i uwaga są rezultaty w badaniach jedna niewiem czy jak się nie bede w to babrać to nie dostanę bana na steam
    chodzi o to iż:
    W pliku config dopisałem

    bind 8 "map zombie_ascension1"

    zapisuję.
    Odpalam grę i naciskam 8 i mam taki zonck
    timmer się pokazuje ekran jest ciemny a zegar zwykły nic tylko liczby doliczyły do dziecsięciu i co dziwne:
    po 10 dochodzi komunikat
    Błąd (ake to w grze)
    błąd pisze po polsku a treść była po angielsku
    couldn't find bsp for this map pleas build the fast file associated with
    maps/zombie_ascension1.d3dbsp
    więc binduje te komendę ale na piracie a gra pisze że niema takeij komendy ale komenda ta działa co działała na orygin ale pomocy co mam zrobić czy jak spróbuje na oryginale to mogę dostać ban steam?
    jeśli nie to spróbuje ale jeśli tak to ja dla dlc nie poświęce 500 zł wydanych na to konto może jeśli tak to chętni się zżucą na jeszcze 1 black opsa i zrobimy break down do dlc?
    aha i mam 1 informację.
    za każdym razem gdy znowu chcę edytować configa to tamte linijki znikają jakby black ops się bronił przed właaniem? POMOCY nie wiem co mam zrobić ale najwidoczniej TO DLC JEST W GRZE onieważ mapy w multiplayerze hmm jest w mp 10 ukrytych map z czego 2 będą w dlc a zombie dlc dodali niedawno patchem aha to temat zbiorczy tu próbujemy aha i ja to odkryłem wrzystkie prawa do odkrycia zastrzeżone a i sorki za byki w ortografi ale mnie rajcuje robienie activison w konia .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Napisz to samo ale powoli, spokojnie, ważąc każde słowo, przecinek i kropke. Bo czytam 3 razy i nie moge zrozumieć.
     
  4. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    streszczę w 2 zdaniach co napisałem.
    Znalazłem możliwość odpalenia mapy dlc z trybu zombie ale napotkałem na utrudnienie.
    boję się spróbować komendy zalecanej w błędzie na oryginalnej grze więc spróbowałem na piracie jednak napisało że takiej komendy nie ma.
    komendy itp są opisane w 1 poście
    EDit: I chodzi o to czy mogę dostać ban za włamywanie się do dlc które jest w grze.
    Edit 2:przed premierą
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jak ty wpisujesz komendy na konsoli?
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież napisał, że chodzi mu o wersję na PC.
    Po mojemu to bardzo ciekawe, ale niestety nie jestem w stanie pomóc.
     
  7. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    miło ale i sę wydaje że gdy wyjdzier dlc to raczej w ten sposub bede w nie grał ale wydaje mi się że dlc ma szansę być darmowe na pc bo inaczej steam robił by już pre ordery
     
  8. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    DLC nie ma tam - powiem ci tyle. Nie znasz się :p
     
  9. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    AYFKM gdyby dlc nie było a przynajmniej pewnych jego plików to by napisało invalid cmd!
     
  10. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    ja mam orginał i powiem ci ze nie dostaniesz za to bana, ja przy graniu w zombie z kumplami używam kilku dodatkowych komend wpisując je właśnie w taki sposób, zaraz wyprubuję tą komende co podałeś i napisze czy to działa

    edit: niestety pomimo że mam orginał to komenda nie działa. Pojawia się to samo co tobie soldium
     
  11. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    no tak ale coś w tym jest ej czy ktoś zauważył że patcha 1.05 niema a uż zapowiadają 1.06? a nawet jeśli to jest szansa że trzeba zrobić to samo co z ukrytymi mapami w multi jest ich 10 ale jak jak je odpalić newiem w iwd znalazłem ich screeny i minimapy oraz znaazłem w ukrytycvh folderach w aps mapy te ale to tylko mult tam był
     
  12. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    powiem ci tak, bez odpowiedniej wiedzy na temat tego jak działa black bo za ****a nie odpalisz tych map bez dlc, chyba że traycher popełni błąd i w jakimś patchu odblokuje te mapki, tak to nie ma szans. Zresztą w MW2 mapki z dlc tez były od razu w grze. I z tego co wiem nadal nie da się ich odpalić bez dlc. Więc prawdopodobnie będzie tak samo z black opsem.
     
  13. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Boże...

    Na steamie, gdy nie ma premiery gry a jest preorder jest CZĘŚCIOWO ŚCIĄGNIĘTA NA HDD! I tak samo jest tutaj, masz już skrawki plików dlc, ale to nie jest pełne dlc... Nie udostępniają dlc przed premierą i szyfrują tylko skrawki wydają i w premierę update'ują o brakujące kawałki...


    no comment.
     
Wczytywanie...

Poleć forum