1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC - blokada regionalna?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Noctir, Maj 31, 2012.

  1. Noctir

    Noctir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    witam,

    DLC które zakupiłem uprzednio na moim koncie na USA nie jest kompatybilne z grą i moim kontem na PL.
    Jeśli chciałbym zakupić ponownie ten sam dodatek tak aby działał na moim koncie (na polskę) muszę go zakupić bezpośrednio ze swojego konta czy wystarczy ,że będzie to zakup z konta na terenie europy (ten sam region)? - mam jeszczę kilka punktów na koncie UK
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. Noctir

    Noctir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Final fantasy XIII-2
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie można zmienić regionu konsoli i pobrać go jeszcze raz (za darmo)?
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja osobiście nie spotkałem sie z czymś takim. Regiony w dlc są na ps3 ale na klocku działa wszystko ze wszystkim.
     
Wczytywanie...

Poleć forum