1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlc dla rgh...pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zalera, Maj 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zalera

    Zalera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    Witam
    Posiadam konsolkę z rgh już od półtora roku i ostatnio zastanawiałem się nad wgraniem dlc do dark souls,lecz szukając wszelkich informacji na ten temat jestem nadal zielony i nic nie wiem...
    Posiadam dysk zewnętrzny 320gb na nim mam xexmenu i fsd(jeśli źle piszę proszę o poprawę) oraz gry,coś czytałem żeby wgrać dlc muszę mieć dysk wewnętrzny...może mnie ktoś obeznany oświecić z tym tematem tak abym wsyztsko zrozumiał? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    DLC wrzuca się na dysk wewnętrzny konsoli ale też można na pamięć zewnętrzną tylko sformatowaną pod konsolą (konsola przydziela do32 gb przestrzeni dla siebie i traktuje to jak dysk wewnętrzny)ale nie wszystkie DLC działają z pamięci zewnętrznej, dlatego warto mieć dysk wewnętrzny, jak dobrze pamiętam to DLC wrzuca się do katalogu na dysku CONTENT/0000000000000000/ ID GRY / 0000B000 lub 00002000 (tu nie pamiętam który folder:rapture:)
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ściągnij sobie programik "xbox360 ContentManager" i nim rób wszystkie rzeczy, program sam odnajduje odpowiednie ścieżki
     
  5. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak powiedzial kolega wyzej sciagnij ten programik uruchom jako administrator systemu i samo znajdzie odpowiednie sciezki Sprawdzalem na Forza horizon i mam wszystkie dodatki.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego, 2 byki :D. :
    Nie 0000B000, tylko: 000B0000 - tutaj wrzuca sie TU
    i nie 00002000, tylko: 00000002 - tutaj DLC

    i jeszcze jedno: przy ID GRY chodzi o TITLE ID ,nie o MEDIA ID.

    ENJOY!!

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum