1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC do GTA V RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DAXO, Październik 1, 2014.

  1. DAXO

    DAXO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Sopot
    Witam, mam RGH i zamierzam wrzucić wszystkie DLC jakie wyszły do GTA V. Z opisów które tutaj znalazłem wiec że DLC wrzucam do:
    HDD1:/Content/0000000000000000/ID GRY (ID GTA-545408A7)/00000002/DLC
    Title Update wgrać do Cache czy utworzyć folder 000B0000 w lokalizacji HDD1:/Content/0000000000000000/ID GRY/00000002/DLC ?
    jeżeli gdzieś popełniłem błąd proszę mnie poprawić :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szkoda twojego czasu te DLC są na grę multi głównie w singlu tego nie odczujesz nawet.
     
  4. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    co ty mówisz?? multum dodatkowych samochodów specjalnych, i ciuchów. sprawdzone, więc nie opowiadaj bzdur.
    @Daxo, wszystko ok robisz, z tym że ja TU do 000B0000 wrzucam. i śmiga.
     
  5. DAXO

    DAXO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Sopot
    @piccolo, według opisów te DLC dają nowe ciuchy, broń, auta, samoloty do trybu sinlge player...

    jeżeli nie mam folderu 000B0000 to muszę go sam utworzyć? a później jeszcze odblokować te DLC?
     
  6. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak musisz odblokować chyba, że ściagniesz sobie odblokowane już. Jak nie masz folderu z grą musisz sobie stworzyć, ale przeważnie ID gry jest z DLC. Możesz użyc programu 360mpGui v1.3.0.1 do pomocy.

    ja jakoś nie zauważyłem tam nowości po DLC. sorry mój błąd jak są do singla.
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Dalej występuje ten błąd z roszada DLC w GTA? Ze naprzemian się wyłączają?

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  8. DAXO

    DAXO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Sopot
    o tym nie słyszałem...
     
  9. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  10. MirekXX

    MirekXX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mial wyjść jakiś pach ? czy jest naprawiana z błędów systematycznie?
     

Poleć forum