1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC do MUA 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Samsonik96, Grudzień 28, 2011.

  1. Samsonik96

    Samsonik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Witam!
    Mam pewne pytanie, a, że przesiadują tu sprytne osoby to może udzielicie mi na nie odpowiedzi satysfakcjonującej. Otóż chodzi mi o DLC do Marvel Ultimate Alliance 2, najlepiej oba. Osoby obeznane w temacie wiedzą jaka aktualnie jest z tym sytuacja, a dla mniej obeznanych powiem, że DLC pojawiało się 2x na XBL'u i PSN'ie, ale nie załapałem się, gdyż grę kupiłem później. Tak więc czy jest legalny sposób na zdobycie tego DLC? Widziałem taką opcję, że pobiera się na PC i potem przerzuca, ale trzeba mieć przerobioną konsolę, a nie będę ryzykował banem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    RGH/JTAG tylko takie rzeczy już
     
  4. Samsonik96

    Samsonik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Czyli tylko przerobienie? A np. taka opcja, w której załóżmy kupuję od kogoś pamięć z tym DLC?
    Na amerykańskim forum, widziałem jak ludzie dogadywali się w sprawie zamiany właśnie DLC do tej gry za np. mapy do Black Opsa.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    możesz szukać kont z punktami o ile są jeszcze na allegro , wiem , ze znikły z allegro już .
     
  6. Samsonik96

    Samsonik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Kont już z tym DLC? No właśnie allegro przeszukałem, ebaya też...
    Na jakiejś zasadzie to robią właśnie ludzie z USA, bo tam oferowali jak już mówiłem wymiany. DLC do MUA 2 za mapy do black opsa czy coś tam do Fable III
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z dcl pewnie są jeszcze i te z punktami co można robić sobie zakupy , z tego co wiem za te konta z punktami jest ban chyba na konta oba
     
  8. Samsonik96

    Samsonik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Z punktami po co, skoro sam punkty mogę kupić? Jednak jak mówiłem to mi nic nie da, bo z XBL DLC z MUA 2 zostało usunięte.
    Co najwyżej konto mogę kupić już z tym DLC, ale takiego ani na allegro, ani na ebayu nie znalazłem.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to zostaje ci RGH/JTAG lub kupić zamienić się z kimś kto je kupił jak były
     
  10. Samsonik96

    Samsonik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Wiem, że pytanie śmieszne, ale czy RGH i JTAG to najzwyklejsza przeróbka? Czy jakieś modyfikacje? XBL to wykrywa? Czy po wrzuceniu tego JTAGA i RGH można to usunąć?
     

Poleć forum