1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC-ki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kot, Luty 19, 2010.

  1. Kot

    Kot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Siemanko!

    Moje pytanie - jak sprawa z kopiami zapasowymi DLC-ków?

    Bo są do ściągnięcia i ciekawi mnie, jak one zadziałają?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć w konsoli jtag. Bez tego nie pójdzie.
     
  4. Kot

    Kot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    A co to jest jtag?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przeróbka konsoli (nie mylić z przeróbką napędu). Najpierw się lutuje potem wgrywa program czy jakoś tak.
     
  6. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Tzn. że jeśli mam konsolę przerobioną iX 1.61 i ściągnę i nagram sobie "Episodes From Liberty City", to nie będę mógł sobie tego odpalić bez ingerencji w sprzęt?
     
  7. swiniolak

    swiniolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jesli chodzi o episodes from liberty city to bedzie dzialac bo ten dodatek zostal wydany w wersji pudelkowej. Nie beda dzialac te ktore sa w jakis sposob przekopiowane z dyskow konsol a byly sciagniete z marketplace na xbl.
     
  8. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Ufff.... całe szczęście.... :p
    Już się przestraszyłem, że sobie nie pogram... :)
     
  9. patrol190

    patrol190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a jesli mam przerobionego ixa extreme 1.51 i nie mam kodu odpowieniego do sciagniecia z marketplace (wszelakie dodatki do DRAGON AGE:) ) to czy jest szansa na sciagniecie tego z internetu? :DD
     
  11. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    "Episodes From Liberty City" nie jest dodatkiem DLC ...
     
  12. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie pójdzie. Musisz mieć zrobiony jtag w konsoli.
     
  14. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    :nie no . tak żałuje tego the stone prisoner!:(
     

Poleć forum