1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC LT+ Kilka pytań

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez Arex962, Marzec 23, 2013.

  1. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Witam,
    Wiem ,że już chyba wszyscy o to pytali ale czy da się nagrać DLC z LT+2.0?
    Kombinowałem ze zmienianiem id DLC na id konta ale nie wiem jak zmienić jeszcze id console w dlc..

    Moje pytania
    Czy da się tak zrobić w jakiś prostszy sposób?
    Coś słyszałem , że da się nagrać te DLC na płytę i zaktualizować ? Ale jak wypalić tą płytę z tym DLC?
    I o co chodzi z DLC nonjtag i czy da się tak jakoś wgrać na LT+2.0

    Proszę o odpowiedzi.....

    Bawię się z tym chwile i próbuje prawie wszystkiego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Tylko i wyłącznie na RGH.
    Na normalnym LT nie zrobisz nic.

    Z tego co wiem, DLC mają zabezpieczenia DRM.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pierwsze słyszę o wgrywaniu DLC na LT
    Wiem tylko ,że można na RGH
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Gdzieś czytałem ze cos tam mozna zrobic,nie dotyczy to wszystkich gier-dlc ale nie które dlc mozna odpalic bez jtag/rgh nie wiem jak to do konca wygląda ale moze ktoś sie wypowie jeszcze na ten temat.
     
  6. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Było tak jak miałeś pobraną z xbox live the walking dead pierwsza czesc nastepnie sciagało sie pozostałe czesci i wgrywało na dysk xboxa poprzez PC i działało ale to tylko taki wyjątek reszta DLC, XBLA mają zabezpieczenie DRM więc nie odpalisz bez jtag'a ani RGH.
     
Wczytywanie...

Poleć forum