1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC na Jtag Tutorial

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soulcalibur4, Listopad 15, 2011.

  1. soulcalibur4

    soulcalibur4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam pytanie mam Jtag. Na dysku mam grę Batman: Arkham City..... ale do rzeczy zdarłem dodatki DLC np: Batman - Arkham City - Robin Bundle Pack. Jak to uruchomić ?? Po rozpakowaniu mam folder 57520802(zmieniam nazwę) w tym mam 00000002 a w nim plik( 4A204AE6820F5E40932E4FBF41CF8A6E2E84DBDE57) kopiuję do na hdd1 do folderu Content/00000000000/ klikam na ten plik... i nic nie uruchamia się. Proszę o pomoc. Bardzo dziękuję..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. soulcalibur4

    soulcalibur4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlc

    Ponawiam prośbę ... bo temat ucieka... nikt z was nie używa dlc na Jtag ?
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Pewien nie jestem ale wydaje mi się, że po wgraniu do odpowiedniego folderu (tego co wybrałeś np) odpalasz potem plik z grą a nie DLC :) A gra już powinna wykryć dodatki.
     
  5. soulcalibur4

    soulcalibur4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlc

    Kombinuję i nic.... pomoże ktoś z expertów Jtag ?
     
  6. soulcalibur4

    soulcalibur4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma na tym forum kogoś w temacie ?
     
  7. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Uzyj JTAG Content Manager , skonfiguruj ftpa i wybierz plik DLC i sam ci wrzuci do odpowiedniego katalogu.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No i dobrze to kopiujesz.
    hdd1/Content/00000000000/57520802/00000002/4A204AE6820F5E40932E4FBF41CF8A6E2E84DBDE57

    Jaką nazwę Ty zmieniasz?? Nic nie możesz zmienić w tym odnośniku , ani cyferki. Tak ma być i h...j.

    Tylko tego nie uruchamiasz poprzez "klikanie" na niego.
    To jest DLC , więc uruchamiasz grę i masz w niej jakiś dodatek.
     
    1 osoba to lubi.
  9. kameleon7

    kameleon7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    A jak w przypadku FSD. Gdzie nalezy wrzucic DLC gdy np mam skonfigurowany folder do gier /Games i tam wrzucam wszytskie gry ktore sa w katalogach.
    Gry mam w postaci XEX.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napisał kolega wyżej gdzie masz wrzucić, nie ważne czego używasz do włączenia gry
     
  11. kameleon7

    kameleon7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale czy nazwy katalogow powinny byc w postaci 475663737 czy poprostu moge sobie nazwac np call_of _duty
     
  12. kameleon7

    kameleon7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra chyba juz wiem. Po prostu gra moze byc np w katalogu \Games ale DLC musi byc koniecznie w tym katalogu co kolega napisal wyzej? Czy tak jest?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    w oryg katalogu jak a numerki 4636353 to takie maja byc i taki folder laduje do content

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  14. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a dlc musi byc na dsku wew czy mzoe byc zewnetrzny?
     
  15. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    lol omg wewnętrznym.
    ...zombi grasuje szędzie , nawet z ACTAmi pod pachą.
     
  16. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
  17. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    precz z chomikiem!
     
  18. broda1725

    broda1725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki że się wtrącę i naruszę stary temat ale nurtuje mnie jedno pytanie, czy mając gre w god nagraną na dysk w katalogu np. Gry czy Games X360 i np. chce poprawić tekstury w BF3 czyli to tez DLC (lub inne dodatki) trzeba go wgrać do tego katalogu hdd1/Content/00000000000/ i później normalnie uruchomię obojętnie czy z XeX menu (mając gre w postaci XeX) lub w Freestyle Dash będzie wszystko hulać ? oczywiście nazwa DLC musi być identyczna jak gry ? chodzi mi o te numerki.

    DLC ma byc w XEX czy GOD ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum