1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC na konsoli bez JTAG?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez FICU, Wrzesień 24, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Witam. Przeglądając xbox-sky natrafiłem na kilka DLC do gier oraz gry XBLA w których było dopisane [No JTAG]. Otóż z tego co wyczytałem ze szczegółów tych torrentów wynika że trzeba wrzucić te DLC bądź XBLA na dysk a następnie zalogować się na shackowany profil i powinno to odpalić... Teraz brzmi moje pytanie. Czy to na prawdę działa czy to tylko fake?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Działą działa, ograłem tak pare gierek i mam mapki do MW2.
    Poradnik jest w dziale "oprogramowanie"
     
  4. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A czy działa to na konsoli zbanowanej? Bo z tego co przeczytałem na forum to trzeba mieć konsolę podłączoną pod internet...
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na konsoli zbanowanej to nie działa
     
  6. Hawok

    Hawok Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przecież pisze jak byk i sama nazwa na to wskazuje XBLA - XBOX LIVE ARCADE !!
     
  7. maqczo

    maqczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    a nie da sie jakos podlaczyc do kompa konsoli przez wyjscie internetowe(rj-45) i na kompie jakis program dac zeby udawal xbox live zeby spokojnie mozna bylo grac?
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie da rady. Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum